Pulzar

Partyajánló

HYPERSPACE - FÉLSZIGET fesztivál 2009 @ Félsziget Fesztivál

Fellépők
Dátum 2009. július 24.
Helyszín Félsziget Fesztivál, Marosvásárhely
Stílus Techno
HYPERSPACE - FÉLSZIGET fesztivál 2009Az 1996-ban útjára indított rendezvénysorozat, a mára legendává vált HYPERSPACE, vitán felül Magyarország, és az egész közép/kelet-európai régió első számú techno megmozdulása.Félsziget Fesztivál
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Ancsy
összes résztvevő megtekintése

HYPERSPACE - FÉLSZIGET fesztivál 2009 @ Félsziget Fesztivál

Az 1996-ban útjára indított rendezvénysorozat, a mára legendává vált HYPERSPACE, vitán felül Magyarország, és az egész közép/kelet-európai régió első számú techno megmozdulása.

 A magyar elektronikus zenei kultúrát lassan másfél évtizede formáló HYPERSPACE-nek köszönhetően generációk ismerhették meg a mindenkori legelőremutatóbb techno hangzás esszenciáját. Az elmúlt 13 évben olyan elektronikus zenei ikonok tették tiszteletüket a HYPERSPACE-n, mint Sven Väth, Jeff Mills, Dave Clarke, Richie Hawtin, DJ Hell, Derrick May, Marco Carola, DJ Rush, Chris Liebing, Adam Beyer, The Advent, Josh Wink, Tiga - a teljesség igénye nélkül.

Idén nyáron egy újabb fontos állomás elé érkezik a HYPERSPACE sikersztorija, hiszen első alkalommal mutatkozik be az erdélyi Félsziget Fesztivál programkínálatában. A 2007 óta a budapesti SYMA arénában évente egyszer jelentkező megaesemény, a HS történetének két meghatározó nemzetközi vendégművészével érkezik Marosvásárhelyre. A már Németország legjobb lemezlovasának is megválasztott frankfurti techno-guru, CHRIS LIEBING, illetve a portugál Live Act fenomén THE ADVENT lesznek a történelmi első Félsziget HYPERSPACE fő attrakciói.

A két világsztár játékát a Deadcode Production képviseletében a HYPERSPACE örökös fellépői, Magyarország legismertebb techno DJ -i , azaz HOT X, és IGOR DO'URDEN fogják kísérni.

 

 

2009.07.24. HYPERSPACE - FÉLSZIGET FESZTIVÁL - MAROSVÁSÁRHELY ( RO )

 

www.hyperspace.co.hu

www.deadcode.hu

www.felsziget.ro

 

 

 

Dj-k:

CHRIS LIEBING ( D )  

www.cl-rec.com

www.myspace.com/​chrisliebing

 

THE ADVENT ( UK )  

www.myspace.com/​ciscoadvent

 

HOT X ( H )  

www.hotx.hu

www.myspace.com/​djhotx

 

IGOR DO’URDEN ( H )  

www.igordourden.com 

www.myspace.com/​igordourden

 

 

 

HYPESPACE 1996-2009

 

ADAM BEYER (S), AGENT (CZ), AFRIKA ISLAM (USA), ALEXANDER KOWALSKI (D),

ALTER EGO (D), ANTHONY ROTHER (D), BEN SIMS (UK), BRENDA RUSSELL (UK),

BUDAI (H), CARI LEKEBUSH (S), CHRIS LIEBING (D), CLAUDE YOUNG (USA), COLIN FAVER (UK), COYOTE (H), CRISTIAN VOGEL (UK), DANILO VIGORITO (I), DAVE CLARKE (UK),

DAVID CARRETTA (F), DEJAN MILISEVIC (SB), DERRICK MAY (USA), DELANO (SLO),

DJ HELL (D), DJ RUSH (USA), ELECTRIC INDIGO (A), ELEX RED (A), ERIC FISCHER (A), FELIPE (A),

FELIX KRÖCHER (D), FUNCTION (USA), FUNK DVOID (UK), GAETANO PARISIO (I),

GREEN VELVET (USA), GREGOR HUHSOVITZ (A), HEIKO LAUX (D), HENRIK B (UK), HOT X (H), IGOR DO’URDEN (H), INIGO KENNEDY (UK), JACK DE MARSEILLE (F), JAMES RUSKIN (UK),

JAY DENHAM (USA), JEFF MILLS (USA), JESCO SCHUCK (D), JESPER DAHLBACK (S),

JESUS DEL CAMPO (E), JOEL MULL (S), JOEY BELTRAM (USA), JOHANNES HEIL (D),

JOHN STARLIGHT (D), JORO (A), JOSH WINK (USA), LUCCA (CZ), LUKE SLATER (UK),

MARCO BAILEY (B), MARCO CAROLA (I), MARCO NASTIC (SB), MIKE VINYL (A), MISS KITTIN (F), MONIKA KRUSE (D), OLIVER HO (UK), OSCAR MULERO (E), PASCAL F.E.O.S. (D),

RADIO SLAVE (UK), REGIS (UK), RENATO COHEN (BRA), RICHARD BARTZ (D),

RICHIE HAWTIN (CAN), RINO CERRONE (I), ROBERT BABICZ (D), SAMUEL L. SESSION (S),

SAVAS PASCALIDIS ( D ), SPACE DJ'Z (UK), SPEEDY J (NL), STEVE STOLL (USA), SURGEON (UK),

SVEN VATH ( D ), TERENCE FIXMER (F), TIGA (CAN), THE ADVENT (UK), THOMAS KROME (S), TOBY IZUI (JPN), TOKY (SK), TONI RIOS (D), T. RAUMSCHMIERE (D), UMEK (SLO),

WLA GARCIA (P) and more….

 

 

 

 

 

Szervező

  • Deadcode

    A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Kapcsolódó cikkek

  • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

    A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
  • Indul az elővételes jegyértékesítés a Hyperspace-re!

    Január hatodikán, déli tizenkét órától megvásárolhatóak az idei HYPERSPACE online elővételes jegyei.
  • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

    Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
  • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

    Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
  • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

    Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
  • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

    RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
  • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

    2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
  • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

    Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
  • Új Podcast Alan Fitzpatrick

    Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
  • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

    Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
  • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

    Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
  • Above and Beyond interjú

    Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  • Richie Hawtin

    Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

    Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
  • DUSTY KID INTERJÚ !

    Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
  • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

    Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
  • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

    2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó