Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009-04-11-ig2 000 Ft

Partyajánló

A fizika és nyolcadok kérdése, avagy Patrick és Nick a Dokkban! @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-04-12
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Minimal, Electro, Progressive House, House
A fizika és nyolcadok kérdése, avagy Patrick és Nick a Dokkban!A közgazdász és a diplomás vendéglátós mesébe illő története egy teniszórán kezdődött…Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: szisz monika_m47 adam miller
összes résztvevő megtekintése

A fizika és nyolcadok kérdése, avagy Patrick és Nick a Dokkban! @ Dokk, Budapest

A közgazdász és a diplomás vendéglátós mesébe illő története egy teniszórán kezdődött…

Két 15 éves kissrác adogatott egymásnak a pályán, s közben kiderült, hogy mind a ketten imádják Janis Joplin és a Tears For Fears zenéjét. Különös párosítás, őket magukat is meglepte, hogy éppen ez a kettő stimmel. A blues és a szinti pop, no meg a sportolás épp elég alapot adott arra, hogy Saarbrückenben szárba szökkenjen Patrick Bodmer és Philipp Jung mára több évtizedes - és vélhetően életre szóló - barátsága… Ma a fél világ isteníti őket, minden egyes közös munkájuk hangos sikert arat. Tény és való, hogy a két germán félisten hosszú-hosszú ideje bőségesen szolgáltatja a beszédtémát és a kiváló produkciókat a szakma és a közönség számára, ám vitathatatlanul a tavalyi év jelentette az eddigi abszolút csúcsot: M.A.N.D.Y. folyt a csapból is, lehetetlen volt erről nem tudomást venni. 2008-ban jegyeztük ugyanis az eddigi legjobb Dj akciójukat a németországi Love Parade-n, ahol félmilliós tömeget sikerült megdelejezniük a szakadó eső és a viharos szél ellenére. Az ibizai Monzában és a berlini Watergate-ben fenntartott rezidenciáik mellett egész Amerikára kiterjedő, nagyszabású turnéjuk ugyancsak minden képzeletet felülmúlt a sikerével. A legújabb nyomós ok, amiért ismét a figyelem fókuszába kerültek, hogy a kiadójuk, a Get Physical 100. jubileumi kiadványaként egy újabb gyöngyszemet dobtak piacra. A Donut című trekket a másik labeltulajdonossal és élő legendával, a Booka Shade duójával követték el. Jelenleg éppen Felix Da Housecat-nek készítenek remixet, munkálkodnak a Get Physical két kistestvérének, a Kindisch-nek és a Get Digitalnak a felfuttatásán, emellett persze folyamatosan járják a világot. Április 12-én végre a saját bőrünkön is érezhetjük majd, mitől váltak ők igazi sztárokká, hiszen a duóból Patrick a Dokkban lép fel. Teszi mindezt egy ugyancsak kiváló egyéniséggel, Nick Curly-vel, akinek az elmúlt néhány évére visszatekintve bizton állítható, hogy jó úton halad afelé, hogy felkerüljön a nagy nemzetközi DJ-ikonosztáziára. Nick alig 16 évesen már saját rezidenciát birtokolt szülővárosa, Mannheim legjobb klubjában, a Vibrationben. Nem volt vitás, milyen pályát szánt neki a Sors. 3 éve útjára indult a 8 Bit kiadója, tavaly pedig a Cecille. Mindkettő komoly detonációt okozott előbb csak Európában, majd az egész világon. Nick legutóbb a Dubnoise EP-vel tarolt, de még idén tavasszal rátesz egy újabb lapáttal, ugyanis megjelenik élete első szerzői albuma.

 

A két nagy táncmester mellett Surprise from The Pressure is tiszteletét teszi a frenetikusnak ígérkező partin! A ház gazdái: Pöli, Rocha és Polarize.

 

Dörzsölhetitek tehát a tenyereteket, mert a Made Inn megint betalálta a tutit, nem kérdés, mi lesz a program április 12-én éjszaka!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó