Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

EarSHOP HANGSZERPARÁDÉ - Hairy Night @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 21.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Electronica, House, Minimal
EarSHOP HANGSZERPARÁDÉ - Hairy NightSzereted a zenét? Megfordult valaha is a fejedben mi az amit hallgatsz, hogyan születnek a hangok, hogyan lesz a sok kis hangból maga a zene? Sose voltál kíváncsi arra, hogy miből lesz a cserebogár?Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

EarSHOP HANGSZERPARÁDÉ - Hairy Night @ Corvintető, Budapest

Szereted a zenét? Megfordult valaha is a fejedben mi az amit hallgatsz, hogyan születnek a hangok, hogyan lesz a sok kis hangból maga a zene? Sose voltál kíváncsi arra, hogy miből lesz a cserebogár?

Ha mindezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, gyere fel március 21-én a Corvintetőre, a KORG az ALLEN & HEATH, a HITSPACE, valamint a HAIRY közös szervezésű HANGSZERPARÁDÉjára, ahol meglesheted működés közben a vasakat, és akár saját magad is hangot csalhatsz elő belőlük. De mit is láthatsz - hallhatsz, kik fognak parádézni?

A KORG DJ és elektronikuszenészeknek fejlesztett eszközeit hozza magával, köztük a hibrid ZERO keverőcsaládot és a cég zászlóshajóját az OASYS szintetizátort. Napjaink professzionális sztenderd mixer gyártója, az ALLEN & HEATH is jelen lesz. 10 éves fennállása óta méltó vetélytársa lett több híres DJ mixer gyártónak, manapság olyan endoserek fémjelzik mint: Richie Hawtin, Chris Liebling, Speedy J, Richard Devine, DEDMAU5.

Itt kerül majd bemutatásra a XONE 02 újratervezett változata valamint szemügyre vehető a XONE 4D analóg keverő és midikontroller is.

Természetesen itt nem áll meg a parádé, hisz a Hitspace prezentálja nekünk a klasszikus legendák mellett korunk sztárjait is. ACCES, CLAVIA, MOOG, DAVE SMITH INSTRUMENTS, WALDORF vasak terpeszkednek majd és csak arra várnak, hogy tekerd, csavard, rezegtesd őket!

A különböző hangszereket és eszközöket olyan nevek mutatják be, mint Zságer Balázs (Zagar), DJ Quick, DJ Bootsie, DJ Savage, Grega, vagy a Hairy krúból Naga, Beta, Andre és Duel.

A felhőtlen játék után jöhet a szórakozás egészen reggelig, a Hairy Night következő felvonásán Steven-M Berlinből csatlakozik a két házigazdához Nagához és Betához.

 

Programok:

18.00 - 21.00

 

DJ Quick (Xone02)

Zságer Balázs + DJ Bootsie (Korg Zero4, Zero8, R3) Beta + Duel ( Xone42, Vox AC 30) Andre (Microkorg) Naga (Xone 42) Grega (Korg Zero8) DJ Savage (Xone 92)

 

Hangszerkiállítás:

 

ACCES Virus TI Snow

ACCES Virus Ti Polar

ALLEN & HEATH Xone 02

ALLEN & HEATH Xone 4D

CLAVIA Nord Lead 2X

CLAVIA Nord Wave

DAVE SMITH INSTRUMENTS Mopho

DAVE SMITH INSTRUMENTS Evolver

DAVE SMITH INSTRUMENTS Prophet 8

KORG Zero keverők

KORG Electribe széria

KORG Kaoss család

KORG Minid konrtrollerel

KORG Radias

KORG Oasys

MOOG Voyager

MOOG Little Phatty

WALDORF Bloefeld

 

 

Hairy Night

22.00 - 05.00

 

Naga, Beta, Steven M

 

Cím:

CorvinTető

VII. Blaha Lujza tér 1-2.

 

Belépő: 600 HUF

az EarShopra választott belépők érvényesek az esti Hairy Night rendezvényre is!

 

Infolány:

+36 30 862 2516

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott lemezek

  • MOBY 8 óra leforgása alatt írt dalt

    Hetekbe, hónapokba, sőt olykor évekbe is telik megírni egy dalt, így Moby mindenkit meglepett, mikor az NPR (National Public Radio) nevű amerikai rádió felkérését- miszerint két nap alatt kellett egy új tracket írnia is rögzítenie- 8 óra alatt teljesítette. Moby idejéből még arra is futott, hogy Kelli Scarr-ral egy második verziót is felvegyen.
  • Brit kiadónál szürcsöl a Headshotboyz

    Az egyik legfelkapottabb brit újvonalas house-kiadó, a Dandy Kid Records jelentette meg a budapesti Headshotboyz ötszámos EP-jét február 1-jén.
  • Moby-ra várva

    Szókimondó, megosztó, de talán éppen ezért, az elektronikus zenei világ egyik legismertebb és elismertebb művésze.
  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó