Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Elite Force a szülinapi bulin @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 7.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Electronica, House, Techno, Minimal,
Breakbeat, Tech-house, House, Tech-house
Elite Force a szülinapi bulinHa március, akkor ANTROPOS.hu születésnapi buli! Ez idén sincs másként, elérkezett a 6. születésnap − különleges programmal készülünk ünnepelni az olvasókkal, partne-rekkel, szerkesztőkkel, fotósokkal 2009. március 7-én, szombaton, a Corvintetőn!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Elite Force a szülinapi bulin @ Corvintető, Budapest

Ha március, akkor ANTROPOS.hu születésnapi buli! Ez idén sincs másként, elérkezett a 6. születésnap − különleges programmal készülünk ünnepelni az olvasókkal, partne-rekkel, szerkesztőkkel, fotósokkal 2009. március 7-én, szombaton, a Corvintetőn!

Külön ünnepelni való is akad, létrejöttünk évfordulóján kívül, hiszen 2009-től új funkciók, és itt-ott változások jelentek meg magazinunk oldalain. Még-több szórakozóhely buliajánlóját, illetve azok beszámolóját mutatjuk be; több mint százezer partyfotó közül lehet szemezgetni, egyedülálló kereső alapján.


A színvonalas és érdekes cikkek, interjúk, ajánlók mellett, már tévézni is lehet: eljött az idő, hogy megnézd az ANTROPOS.hu TV adásait is.


Az „ANTROPOS.hu 6. Születésnapi PARTY vs. Breakbeat Massive Special” sztárvendége, az „underground” elektronikus törtütemek legnépszerűbb brit képviselője, Elite Force.
DJ és producer, nem kímélve a hallgatóságot, újra eljön, és megtáncoltat mindenkit! Az acid és a breakbeat keveréke mögött, egyre több a tech-house hangzás és a jellemzően funkos basszus, ami kifejezi: nincsenek stílushatárok, csak egyszerûen minôségi, kreatív és energikus zenei katarzisok.


Az estét DJ Cheeky warm up-ja indítja, utána Metha vigyorgó arccal fogja felkonferálni szettjével Elite Force-t, majd Kevin aka Fine Cut Bodies pumpálja az ütemeket hajnalig…

Az estét a Praxinoscope vizuális performance teszi még különlegesebbé. 



Cím:
Corvintető (Budapest, VIII., Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)
Belépő:
1200 HUF

"Gyertek és ünnepeljetek velünk!"

Line up:
21:00-23:30            Dj Ckeeky (antropos.hu) /warm up
23:30-01:00            Metha (antropos.hu, nubeatz.net)
01:00-03:00            Elite Force (used & abused, UK)
03:00-zárásig          Kevin (chi)




INFO:
info@antropos.hu , 0620/560-5314

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó