Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Monitor Club Tour @ Club C.U.E., Gödöllő

Fellépők
Dátum 2009. február 27.
Helyszín Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.
Stílus Progressive House, House
Monitor Club TourNyilván nem kell bemutatnunk a gödöllői Monitor party-k hangulatát és világát ami minden évben egyszer dübörög a szabad ég alatt.Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: martyko Zsu_K2
összes résztvevő megtekintése

Monitor Club Tour @ Club C.U.E., Gödöllő

Nyilván nem kell bemutatnunk a gödöllői Monitor party-k hangulatát és világát ami minden évben egyszer dübörög a szabad ég alatt.

Chriss és Dandy rádóműsorának táncparkettre  írt változata azonban oly népszerű mint maguk a lemezlovasok is  kishazánkban, ebből kifolyólag az elmúlt két évben néhány  klubban szintén volt Monitor party azok számára akik eddíg nem  tudtak eljutni a nyári őrületre. Az est különlegessége, hogy  Chriss és Dandy egész éjjel együtt nyolják a dj putlban és mind  szólóban, mind közösen back to back szettben a legjobb zenéket  pakolják. A Monitor bulikon a bemelegítést sem bízzák a  véletlenrea szervezők egy alkalommal sem, ezúttal Yvel és Tristan  gondoskodnak majd a klubba érkezők hangulatáról és zeneileg meleg  fogadtatásáról.

Február 27-én pénteken ezúttal Gödöllőn a Club C.U.E. -ban vár Titeket Chriss és Dandy egy nagyon durva télbúcsúztató bulival !

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó