Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Minimal Café 2.0 @ Monroe Club

Dátum 2009-02-20
Helyszín Monroe Club, Maglód
Stílus Techno, Minimal
Minimal Café 2.0A classic techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás. Legegyszerűbben talán a 'lassúsággal' lehetne jellemezni, a bpm szám jóval kevesebb (kb.: 110-130) más techno műfajoknál, valamint a minimal stílus egyik fő ismertetője az egyszerűség és a lényegretörés.Monroe Club
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Roltech
összes résztvevő megtekintése

Minimal Café 2.0 @ Monroe Club

A classic techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás. Legegyszerűbben talán a 'lassúsággal' lehetne jellemezni, a bpm szám jóval kevesebb (kb.: 110-130) más techno műfajoknál, valamint a minimal stílus egyik fő ismertetője az egyszerűség és a lényegretörés.

 Monroe Cafe , 02.20 péntek: Minimal Café 2.0 - Roltech, Denny-D, Deadpee SPECIAL GUEST: MATTHEW

 

A nagy sikerre való tekintettel február 20-án MINIMAL CAFÉ 2.0 a Monroe Caféban!

A minimal hangzás egyik jeles képviselője, Richie Hawtin szerint: "a minimalizmus olyan, mint egy idejétmúlt kifejezés, azaz nem működik már.

Mérleghez hasonlítható: mi szükséges, és mi nem?

Csak a kellő mennyiségű információ, mert nem akarok semmit se túlmagyarázni. Mint a korai minimalisták, például John Cage, én is a tökéletes egyensúlyra törekszem."
Belépő  ingyenes / info: 06-70-317-78-78 / web: www.monroeclub.hu / cím: Monroe Cafe -Budapest XVII.-ker mellett- Maglód, Fő u. 104.

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó