Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Consonance Progression @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 16.
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus Progressive House, House
Consonance ProgressionFellépők: Soundsmith, Gulu, Ben DiveClub Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.

Consonance Progression @ Club Cool, Budapest

Fellépők: Soundsmith, Gulu, Ben Dive

Forró hangulat, olvadozó táncparkett, féktelen szenvedély és összhang a DJ pulton innen és túl: a Consonance Progression immár 4 éves védjegye. A klubest, mely ellenállt minden viharnak és divatnak, átélt számos helyszínváltást, s minden változással csak több és jobb lett. Ben Dive vezényletével ezek a partik mára a legstabilabb minőség hírvivői. A Consonance Progression éjszakákon a legkellemesebb családias hangulatban találjuk magunkat, ahol az egyik legnyitottabb gondolkodású közönség fogadja az újonnan érkezőket, legyen szó vendég DJ-ről vagy újonc partiarcról. Tombolhattunk már ezeken az esteken az egykori legendás budapesti Pacha Barban éppen úgy, mint a fülledt nyári éjszakák alkalmával a Hajógyári Sziget legprogresszívebb állóhajóján, a Dokkolón. A vendégek mindvégig a kuriózumszámba tartozó, idehaza ritkán hallott tehetséges, előremutató gondolkodású lemezlovasok közül kerültek ki. Járt már Consonance-on külföldről Ms. Syche, Paul Rogers, Mathias Wolf, Szilvia Harsz és Andy Slate. A hazai meghívottak is mind a legjobbak közül kerültek ki (pl. Yvel & Tristan, Soundsmith vagy Andrewboy).

 

Az új év újabb reményteljes időszak kezdete, de nem csak azért, mert január van. A Consonance bevackolta magát a frissen pöpecre pattintott Nyugati téri kedvenc partitanyára, a Club Cool - ba. Itt aztán minden harmadik pénteken éjszaka lehet majd a csapattal gőzt kiereszteni, cipellőt szakadtra táncolni, vagy egyszerűen csak pultnál bólogatni. Az idei első nagy nekieresztés január 16-án lesz, ahol is a házigazda és egyben a klubest szellemi atyja, Ben Dive mellett olyanok fogják felmelegíteni a szívet-lelket a fogvacogtató hideg téli éjjelen, mint a nemrég hosszú külföldi tartózkodás után hazatérő house klasszis, GULU, továbbá a csavaros megoldásairól ismert állandó fellépő, Soundsmith.

 

"Nehogy otthon gunnyasszatok, amikor indul az élet a főváros legcoolabb klubestjénél, a legcoolabb klubjában! Nyitás este 10-kor! Számítsatok rá, mert mi számítunk rátok!"

 

 

Ajánlott lemezek

  • Dj Hell: Bemutatkozik a Gigolo új hangzásvilága az ELEVEN!

    A különc Dj Hell által közismert International Deejay Gigolo kiadó sokunk kedvence, ezért is indíthatták el azt az elektro hangzásvilágot amit a 90-es évek közepén Fischerspooner, David Caretta, Miss Kittin és The Hacker lemezes táskájából hallhattunk először.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó