Pulzar

Partyajánló

PLAY boys&girls party @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 27.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus Rnb, House
PLAY boys&girls partyPLAY boys&girls party 2008. december 27-én szombaton az ország legnagyobb bulijában.PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

PLAY boys&girls party @ PLAY, Budapest

PLAY boys&girls party 2008. december 27-én szombaton az ország legnagyobb bulijában.

"A város legjobb pasijai és legszebb lányai ezen a szombaton is nálunk buliznak a Club PLAYben. Az októberi és novemberi felvonás óriási siker volt. Vendégeink között köszöntöttük Laki Zsuzsit, Keleti Györgyit, Kiss Hegedűs Rékát, Kustánci Liát, Mészáros Dórit, Rácz Lindát, Somát, Horváth Évát, Szekeres Nórát, Szabó Patríciát, Friderikusz Sándort, Till Attillát, Mester Tamást, Andy Vajnát, Lakatos Márkot, Kucsera Gábort, Bartók Krisztiánt, Kinnter Oszkárt, Márkot és Danny Bluet.

A lemezjátszók mögött Metzker Viktória playmate és Dj Junior tíztől kettőig, majd a modern tánczene nagymestere Hamvai P.G. Rádió1 élő közvetítés a helyszínről éjféltől kettőig országosan 11 frekvencián. A grand opening óta minden szombaton több mint 4ezren buliznak a helyszínen, és 100ezren országosan a rádiókészülékek előtt. Már vidéken is tudják: a PLAY egyedülálló Budapesten. Az ország legszebb lányai és legjobb pasijai december 27-én a Cub PLAYben."

Cím: XI. kerület Daróci út 2. kapunyitás 23 órakor. Hölgyeknek a belépés hajnali kettőig díjtalan. További információk weblapunkon: www.clubplay.hu

Gyere és játssz velünk ezen a szombaton is!

PLAY – a legédesebb éjszakai játék

Kapcsolódó cikkek

  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó