Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2008. december 25.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Renegade Technique @ Renegade

Fellépők
Dátum 2008. december 26.
Helyszín Renegade, Budapest
Stílus House
Renegade TechniqueKicsit BudapestDeepCafé, kicsit Privat Sounds és kicsit Groovebar, bár kicsit mindegyik, még is egyik sem. Vadiúj budapesti klubest várva várt második felonása, az összefogás jegyében. Ez a Renegade Technique.Renegade

Renegade Technique @ Renegade

Kicsit BudapestDeepCafé, kicsit Privat Sounds és kicsit Groovebar, bár kicsit mindegyik, még is egyik sem. Vadiúj budapesti klubest várva várt második felonása, az összefogás jegyében. Ez a Renegade Technique.

Nagy zenei habzsi-dőzsi a Renegade Technique második felvonásán, karácsony második napján!

 

Egy fékevesztett ünnepi mulatozásra hív mindenkit a vadiúj partisorozat fesztiválokat megszégyenítő line upja: back to backes örömzenélés a nagyteremben, klubfeeling és undeground a Groovebar „szobában", 16 DJ, két VJ, két terem és a legkiválóbb house muzsikák egész éjjel. Mi mást is kívánhatnánk magunknak a kétnapos ünnep után, a sok családi eszem-iszom után?...

Mélyről építkezik a nagyteremben a house. Forteba együtt áll a DJ-pultba From P60-vel…

Forteba a közelmúltban már a második szerzői albummal jelentkezett a híres Plastic City kiadónál, de találkozhattunk már a munkáival pl. a magyar Made Inn Music label címkénél, Mavann név alatt is. A lemezjátszókat és a közönséget rendszeresen bűvöli a legjobb klubesteken, miközben ő maga is tagja egy kiváló csapatnak, a Private Sounds-nak. A szintén PS-tag From P60 is nagy hangmágus hírében áll, aki lágy dallamaival és finom house ritmusaival rendszeresen ejti ámulatba közönségét. Szerzeményei a Nite Grooves, Pesto, Rhythmic NYC és a Plastic City kiadónál jelentek meg eddig. Még mindig a Private Sounds csapat vonul: Stone és Koohnka is egyszerre áll a lemezjátszók mögé. Mindketten azon utolsó mohikánok táborát erősítik, akik ragaszkodnak a klasszikus vinylhez. Valljuk be, van is varázsa annak, amikor megsercen a tű a fekete korong göcsörtjein! Stone, aki Strictly! brigád egyik támpillére is, minden szettjében mesés utazásokra visz a legmélyebb house világába. Koohnka maga a pozitív életenergia megtestesítője, zenéjéből éppen úgy árad a szeretet, mint az egész lényéből. A mérnökből lett első osztályú gyógymasszőr a lemezpörgetésben is jeleskedik, szettjeiben a deep, a tech és a minimal is nyomokban tetten érhető. Andre és Mick, a két Hairy pilóta csak úgy szőr mentén ereszti el a hajunkat, velős house korongjaikkal most is biztos hadrendbe állítja a vezérhangyáinkat. A jól összeszokott páros sokszor és sok helyen felbukkan a budapesti éjszakában, és mindig felrázza a táncparketten szunnyadó ördögöket.

Webber és Benitez, a miskolci származású duó a Stereostrip projekt révén írta be a nevét a hazai e-zenei nagy emlékkönyvbe. Partik keleten és a határon túl, rádiós műsor és újabban már zenekészítés is terítékre került a srácoknál. Webber és Benitez már az új generáció a fáradhatatlan, lelkes képviselője, akik már sokat letettek ugyan az asztalra, mégis csak most kezdődik igazán számukra a tánc!

 

A házigazda, Rizkid a szemtelenül fiatal DJ géniusszal, Nermallal pakol egy betyáros b2b-et. Rizkid, aki szó szerint anyatejjel szívta a szakmát magába, pontosan rátapint mindig a közönség gyenge pontjára. Már eddig is több sikeres est szervezése, sőt, egész klubok sikeres programja fűződik a nevéhez, s mivel mindig tudja, mihez nyúljon, ezen az estén is nyugodtan rábízhatjuk magunkat a kifinomult ízlésére. Nermal ugyanúgy érti a dolgát, s ami Rizkidnél már rutin, az Nermalnál még ösztön, de éppen ezért lesz nagy mozi, amikor ketten teszik egyformán jól egyszerre a dolgukat!

A GrooveBar „szoba" lesz az a hely, ahol a dallamok és a groove-ok harmóniájában úszkálhatunk. A GrooveBar estek szülőatyja, mestere, Blatti, aki mellett ott lesz egy egész kis csapatnyi a hasonszőrű szűrővel megáldott lemezlovas: Spike, Szkvess, Ruszi és Szabo Pee.

 

Látványelemekben ezúttal sem lesz hiány, hiszen kis hazánk egyik legkeresettebb VJ-párosa, Six & SeNoN gondoskodik arról, hogy ne csak a szánk maradjon tátva, hanem a szemünket se akarjuk becsukni egy pillanatra sem. Képeik a tudatalatti és ösztönös nonfiguratívtól egészen a konkrét életképekkel tűzdelt videoklipszerű csapongásokig mindent terítékre rak! Mindezt úgy adva a zene mellé, hogy azzal együtt egy komplex audiovizuális élménycsomagot kapunk.

 

Aki erre az estére nemet mond, az vagy nem olvasta el figyelmesen ezt a meghívót, vagy nem tud olvasni! Gyertek, dolgozzuk le a mákos beiglit a Renegade Technique második felvonásán december 26-án, pénteken a Lurdy Házban!

 

Renegade Technique

2008.12.26. péntek

Main room:

Forteba / From P60

Stone / Koohnka

Rizkid / Nermal

Andre / Mick

Webber / Benitez

Groovebar room:

Blatti

Szkvess

Spike

Ruszi / SzaboPee

 

Visual:

Six / SeNoN

 

+ Jegermeister sweat promotion!

Welcome drink és ajándékok egész éjjel mindenkinek!

 

Renegade

Budapest / Lurdy Ház

Könyves Kálmán Krt. 12-14.

entry: 1500 / 2000 Huf

start: 22h /  end: 5h

infó & res.: +36 30 215 9517

www.renegade-pub.hu

www.musicforever.hu

www.myspace.com/​budapestdeepcafe

 

Next Renegade Technique 2009.01.31. szombat

 

 

Kapcsolódó cikkek

  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó