Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Lányoknak1 000 Ft

Partyajánló

Dokk Progression Xmas - PROGRAMVÁLTOZÁS! @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 25.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Progressive House
Dokk Progression Xmas - PROGRAMVÁLTOZÁS!Diósbejgli majszolása közben kaptunk a hírt, miszerint Seattle-ben akkora hó esett, hogy a város szülöttének, Chloe Harrisnek esélye sem volt elrepülni Amerikából Londonba, hogy aztán onnan Budapestre szökkenjen.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Dokk Progression Xmas - PROGRAMVÁLTOZÁS! @ Dokk, Budapest

Diósbejgli majszolása közben kaptunk a hírt, miszerint Seattle-ben akkora hó esett, hogy a város szülöttének, Chloe Harrisnek esélye sem volt elrepülni Amerikából Londonba, hogy aztán onnan Budapestre szökkenjen.

Ezért a december 25-i Dokk-bulin Sylvie és Siva mellett nem a tengerentúli DJ-hölgyemény, hanem sokunk kedvence, Jimmy Van M pakolja a karácsonyi házinótát a Hajógyári- szigeten. Jimmy ugyanis azonos ügynökség művésze, mint Chloe, és hála a sorsnak, épp Európában, sőt, egy szomszédos országban zenél szenteste oly elvetemült partiarcoknak, akik anyu bejglije és apu pálinkája után nekiindulnak az éjszakának. Mivel Jimmy 25-én egyébként is budapesti átszállással tartott volna Madrid felé, volt annyira belevaló, hogy bevállalta Chloe helyettesítését. Azt mondják, a karácsony a szeretet ünnepe. Ez a fickó szeret minket, annyi szent! Ott a helyünk a buliban!

Kapcsolódó cikkek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó