Pulzar

Partyajánló

Consonance with Paul Rogers @ Tabu, Budapest

Dátum 2008. október 3.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus ismeretlen
Consonance with Paul RogersMár lassan azt hihettük volna, Paul Rogers neve tabu az országban, a Tabu viszont most a helyszín lesz, ahol újra elkápráztatja a legendás virtusú magyar partiarcokat! A house brit nagymestere a Ben Dive alapította Consonance Progression est vendége lesz október 3-án, a klubesté, ami az elmúlt évek alatt alaposan beleitta magát a budapesti partiélet vérkeringésébe.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Consonance with Paul Rogers @ Tabu, Budapest

Már lassan azt hihettük volna, Paul Rogers neve tabu az országban, a Tabu viszont most a helyszín lesz, ahol újra elkápráztatja a legendás virtusú magyar partiarcokat! A house brit nagymestere a Ben Dive alapította Consonance Progression est vendége lesz október 3-án, a klubesté, ami az elmúlt évek alatt alaposan beleitta magát a budapesti partiélet vérkeringésébe.
Paul Rogers tehát jön, lát és elvarázsol. Az a Paul Rogers, akit 17 évesen delejezett meg a house, s ez az állapot mind a mai napig tart. Az a Paul Rogers, aki 13 éve alapította a 7pm Managementet, ami anno Sasha, Digweed, Carl Cox és Danny Howells ügynöksége is volt. Az a Paul Rogers, aki szintén 95-ben indította a Jackpot Records-ot, ami a londoni Subterraniában heti rendszerességgel jelentkezett óriási sikerű klubesttel. Az a Paul Rogers, aki bejárta a világot DJ-ként, visszatérő vendége a legnagyobb kluboknak és fesztiváloknak, játszott pl. Madonna előtt Londonban és a Pet Shop Boys előtt Lisszabonban. Producerként Pete Tong és Nick Warren mindenkori tiszteletét vívta ki, sőt Pete Tonggal és Sashával a mai napig vannak közös munkái. Az ezredfordulón Mark O’Briennel karöltve stúdiót és kiadót alapított, a ma már oly híres Sumsonic Recordings-et. Filmzenék, betétdalok és megannyi sikeres megjelenés áll már mögötte. Nagy zenekreátor, aki végtelen nagy fantáziával képes megújulni időről időre, jó érzékkel találva el a közönség igényeit anélkül, hogy silány kommerszbe csúszna. Paul Rogers nem kevesebb, mint 3 alkalommal járt Magyarországon, a Pacha-beli fellépéséről mai napig ódákat zengenek, akik ott voltak. Az utóbbi időben azonban a rengeteg interkontinentális meghívás miatt még Európában is kevés felkérést fogadott el, így külön öröm, hogy több éves kihagyás után újra eljön hozzánk.

Nem is kell tehát már sokáig visszasírni: Paul Rogers október első péntekén a budapesti Tabuban feltölti a legforróbb zenei élményekkel a honi klubbereket a Consonance Progression estjén! A klubest alapítója, Ben Dive legragyogóbb formájával és legütősebb korongjaival készül betölteni a házigazda szerepét, míg a másik vendég, a jelenleg hazai pályán mozgó Andy Slate is a legfrissebb és legjobb lemezeivel fogja megmozgatni a táncparkett ördögeit.

Összezavart az évszakváltás? Ne fogd vissza magad, kerülj összhangba újra önmagaddal és a zenével a Tabuban szeptember 3-án!




Andy Slate - Tri


 


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó