Pulzar

Partyajánló

IBS Grand Opening Party @ Tabu, Budapest

Dátum 2008. szeptember 18.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus ismeretlen
IBS Grand Opening Party Fergeteges IBS tanévnyitó buli, a Tabuban, szeptember 18-án, Dj. Sterbinszkyvel és Dj. Jabinnal, italakciókkal és az első száz érkezőnek ajándék CD-vel.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

IBS Grand Opening Party @ Tabu, Budapest


Fergeteges IBS tanévnyitó buli, a Tabuban, szeptember 18-án, Dj. Sterbinszkyvel és Dj. Jabinnal, italakciókkal és az első száz érkezőnek ajándék CD-vel.

Eltelt egy újabb, emlékezetes nyár, a bulizást viszont ősszel is folytatjuk, természetesen nem máshol, mint az IBS Grand Opening Partyján, Budapest legtrendibb tanévnyitó buliján.

Ne habozz korán eljönni, hiszen az első száz vendégünket exclusive Sterbinszky mix CD-vel lepjük meg. Ezúttal hazánk egyik legelismertebb dj-je, azaz nem más mint Dj. Sterbinszky nyitja meg a szezont. Mellette még Dj. Jabin fogja pörgetni hozzáértő kezekkel a lemezeket. Nem bíztuk tehát a véletlenre sem a zenét, sem pedig a hangulatot, mi ezúttal is a tökéletességre törekedtünk. A helyszínt ezúttal is Budapest egyik legexkluzívabb helye, a Tabu biztosítja számotokra. Hiányt itt sem fogtok szenvedni semmiből, sőt italakciókkal is várunk titeket, hiszen ha 2 Red Bull vodkát vásárolsz, a harmadikat ingyen adjuk mellé.

Találkozz a régi haverokkal, ismerkedj új csajokkal és pasikkal, szórakozz önfeledten Budapest legtrendibb főiskolai partiján! Tarts velünk te is, hisz tudod, nálunk a bulikról még hetekig beszélnek.

2008.09.18
@ Tabu

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó