Pulzar

Partyajánló

Mokka nyárzáró MC Chickaboo-val @ Mokka Cuka

Dátum 2008. augusztus 29.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Mokka nyárzáró MC Chickaboo-valAugusztus 29-én, a Mokka nyárzáró buliján találkozhatunk MC Chickaboo-val, aki az Egyesült Királyság talán legsikeresebb női mc-jeként szövegel majd a Hajógyári-sziget kedvenc zöldövezeti klubjában, a Dub Pistols-alapító Barry Ashworth dj-szettje alatt.Mokka Cuka

Mokka nyárzáró MC Chickaboo-val @ Mokka Cuka

Augusztus 29-én, a Mokka nyárzáró buliján találkozhatunk MC Chickaboo-val, aki az Egyesült Királyság talán legsikeresebb női mc-jeként szövegel majd a Hajógyári-sziget kedvenc zöldövezeti klubjában, a Dub Pistols-alapító Barry Ashworth dj-szettje alatt.
A fekete gyöngyszem 1992 óta vokálozik, karrierje során a dnb/break szcéna legjobbjai, például DJ Storm, Goldie, vagy a legendás Afrika Bambaata kérték fel közös munkára. Ám Chickaboo nem csak a törtek világában mozog otthonosan: fellépett dobosok, szaxofonosok, de még sztripperek társaságában is! Leghangosabb sikerei viszont Rennie Pilgrem új bandájának a The TCR Allstarsnak tagjaként, illetve Jazzie B világhíres Soul 2 Soul formációjának mc-jeként érte el. A The TCR egyébként tízezreket kápráztatott el Britannia oly nagyszerű fesztiváljain, mint a Glade vagy a Glastonbury. De jól ismeri Chickaboo képességeit London egyik legjobb klubja, a folyton teltházas Fabric is. A temperamentumos mc-hölgy a stúdióban sem tétlen: dinamikus vokálokat írt nem egy kiemelkedő producernek. Timo Maas, DJ Friendly, General Midi, vagy épp BLIM is előszeretettel alkot Chickabooval. Nem mellesleg a Timo Maas vs Chickaboo által jegyzett Shifter 2002-ben a trendirányító Billboard Hot Dance Music / Club Play Chart nr1 sikere lett! A szekér azóta is szépen halad, s Chickaboo rajongóinak már nem kell sokat várni kedvencük szóló albumára. A lemez már készül, s a tervek szerint a legérdekesebb tehetségeit és legjellemzőbb stílusirányzatait vonultatja fel abból a zenei világból, melynek Chickaboo immár tizenöt éve részese.




 
Mokka Breakz pres. Dub Pistols + MC Chickaboo
2008. augusztus 29.
Mokka Cuka
belépő: 1000 HUF

line up
Dub Pistols (Dist'nctive - UK)
MC Chickaboo (Soul II Soul, TCR - UK)
Palotai
TB Gon
Pryus

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó