Pulzar

Partyajánló

Midnight Star Classic party @ Ecser Horgásztó

Fellépők
Dátum 2008. augusztus 16.
Helyszín Ecser Horgásztó, Ecser
Stílus House, Tech-house, Techno
Midnight Star Classic partyElérkezett a nyár utolsó Midnight Star partyja az ecseri horgásztón. Feledhetetlen 2 rendezvény van az idei szezonból mögöttünk.Ecser Horgásztó

Midnight Star Classic party @ Ecser Horgásztó

Elérkezett a nyár utolsó Midnight Star partyja az ecseri horgásztón. Feledhetetlen 2 rendezvény van az idei szezonból mögöttünk.

Még egyszer utoljára augusztus 16-án felcsendülnek az elmúlt évek legnagyobb slágerei. Szakmai fejlődés szempontjából olyan meghatározó lemezlovasok lépnek ezen az éjszakán a pultba, mint Dän Von Schulz, Fekete Fc akik a több mint 10 éves dj karrierjükkel és kiemelkedő munkásságukkal maradandót alkotottak.
Randall és Nigel Snorter a mendei két rezidens sem tétlenkedett az elmúlt években így az ők kedvenc Classic lemezeik is előkerülnek a feneketlen lemezes táskából. A Midnight Star partyk megálmodója a Szapi és Szapi jr testvérpár, fiatal koruk ellenére megélt már jó néhány rendezvényt a pultban és a közönség soraiban egyaránt, most a pultban pakolják a mára „klasszikussá” érett korongokat. Ozee és Robika már - már kihagyhatatlanok a horgásztós bulikból. A közönség nagy örömére ismét a lemezjátszók mögött találhatjuk őket.

Az ínyenc falatokról ismét a Calma Garden Restaurant gondoskodik.

Line up:

Dän Von Schulz
Fekete Fc
Randall
Nigel Snorter
Szapi & Szapi Jr.
Ozee
Robika

Midnight Star Classic party @ 08 16



Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó