Pulzar

Partyajánló

CLUB PRINCE on tour @ Ecser Horgásztó

Fellépők
Dátum 2008-07-12
Helyszín Ecser Horgásztó
Stílus House, Progressive House
CLUB PRINCE on tourKöszönet mindenkinek, aki részt vett a nagysikerű nyárnyitó rendezvényen, itt is a folytatás. Országjáró turnéra indul a több, mint 13 éves múltra visszatekintő mendei Club Prince csapata.Ecser Horgásztó

CLUB PRINCE on tour @ Ecser Horgásztó

Köszönet mindenkinek, aki részt vett a nagysikerű nyárnyitó rendezvényen, itt is a folytatás. Országjáró turnéra indul a több, mint 13 éves múltra visszatekintő mendei Club Prince csapata.

Szabadtéri rendezvények, clubestek után a Mindnight Star látja vendégül július 12-én szombaton a mendei alakulatot, Nigel Snorter és Illek személyében. Aki járt már a Prince-ben az tudja, hogy a minőség az évek alatt egybeforrt a rezidensekkel és a clubbal. Ebből láthatunk egy kis ízelítőt. Rajtuk kívül a tiszakécskei CNN helytartója Stuart veszi kezelésbe a lejátszókat ezen az éjszakán. A két rezidensről se feledkezzünk meg Szapi & Szapi Jr.- ról, akik megálmodták oly sok évvel ezelőtt a „horgásztós bulikat”. Ozee és Robika is tette már felejthetetlenné egy–egy szettjével a partyzók éjszakáját ezért rendszeresen meghívást kapnak a Midnight Star rendezvényeire. Ismét a Calma Garden restaurant várja a megfáradt partyzókat egy kis éltető táplálékkal. Ha esetleg beköszönt a nyári eső arra az esetre a fedett tánctér nyújt védelmet.

Találkozzunk ismét…

Extra: Live conga, Calma garden, sátor

info: 0620-420-4614


Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó