Pulzar

Partyajánló

Monitor Live - Chriss , Dandy

Dátum 2008-08-02
Stílus ismeretlen
Monitor Live - Chriss , Dandy"Újra itt az igazi őrület: augusztus 2-án éjszaka ismét Monitor Live!

Monitor Live - Chriss , Dandy

"Újra itt az igazi őrület: augusztus 2-án éjszaka ismét Monitor Live!


BIZTOSAN MEGTARTVA

Belépő csak helyszínen

info vonal: 06 30 643 17 10


Idén már a negyedik alkalmat ragadhatjuk meg, hogy részesei legyünk a hatalmas sikernek örvendő Justmusic.Fm műsor, a Monitor nagy szabadtéri partijának, a Monitor Live-nak. A szerda esték népszerűsége nyomán indult partisorozat minden évben csak egyetlen egyszer kerül megrendezésre így, ebben a formában, a szabad ég alatt. Aki felelőtlen módon elszalasztja, az egy teljes évet várhat megint arra, hogy ott legyen ezen az elképesztő zenei kiránduláson. Ez az az alkalom, amikor mindenki elengedheti magát, kieresztheti a gőzt, és a jó társaságban, ismerős és ismeretlen jóarcok között valóban felszabadultan bulizhat egy egész éjszakán át.

A Monitor két házigazdája, Chriss és Dandy, az ország két legkeresettebb lemezlovasa, akik eddig minden augusztusi Monitor Live-on többórás szettet nyomnak, hol külön-külön, hol back 2 backben, kettőjük játékától zeng a vidék. Dandy rendszerint leporolja ilyenkor a régi kedvenc fekete korongjait is, hogy összehúzva az újakkal, komoly és kellemes meglepetéseket okozzon a közönségnek, de Chriss is mindig hatalmasat játszik, s amit elképzelni is lehetetlen: még önmagát is felülmúlja! Az idén rendhagyó módon vendéget is hívtak maguk mellé a DJ-pultba: Yvel & Tristant. A szeniális DJ/producerpáros hivatott az őrületes happeningnek ígérkező szabadtéri bulit bemelegíteni.

A Monitor Live idén ismét a festői szépségű gödöllői arborétum lesz, ahol ezúttal szegény énekes madarak labdába sem rúghatnak! Érdemes kényelmes (játszós) ruhában és a hölgyeknek (is) lapossarkú topánkában megjelenni. Itt nem a ruha teszi az embert!"

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó