Pulzar

Partyajánló

Monitor Live - Chriss , Dandy

Fellépők
Dátum 2008. augusztus 2.
Stílus House, House, Tech-house, Techno,
Techno
Monitor Live - Chriss , Dandy"Újra itt az igazi őrület: augusztus 2-án éjszaka ismét Monitor Live!

Monitor Live - Chriss , Dandy

"Újra itt az igazi őrület: augusztus 2-án éjszaka ismét Monitor Live!


BIZTOSAN MEGTARTVA

Belépő csak helyszínen

info vonal: 06 30 643 17 10


Idén már a negyedik alkalmat ragadhatjuk meg, hogy részesei legyünk a hatalmas sikernek örvendő Justmusic.Fm műsor, a Monitor nagy szabadtéri partijának, a Monitor Live-nak. A szerda esték népszerűsége nyomán indult partisorozat minden évben csak egyetlen egyszer kerül megrendezésre így, ebben a formában, a szabad ég alatt. Aki felelőtlen módon elszalasztja, az egy teljes évet várhat megint arra, hogy ott legyen ezen az elképesztő zenei kiránduláson. Ez az az alkalom, amikor mindenki elengedheti magát, kieresztheti a gőzt, és a jó társaságban, ismerős és ismeretlen jóarcok között valóban felszabadultan bulizhat egy egész éjszakán át.

A Monitor két házigazdája, Chriss és Dandy, az ország két legkeresettebb lemezlovasa, akik eddig minden augusztusi Monitor Live-on többórás szettet nyomnak, hol külön-külön, hol back 2 backben, kettőjük játékától zeng a vidék. Dandy rendszerint leporolja ilyenkor a régi kedvenc fekete korongjait is, hogy összehúzva az újakkal, komoly és kellemes meglepetéseket okozzon a közönségnek, de Chriss is mindig hatalmasat játszik, s amit elképzelni is lehetetlen: még önmagát is felülmúlja! Az idén rendhagyó módon vendéget is hívtak maguk mellé a DJ-pultba: Yvel & Tristant. A szeniális DJ/producerpáros hivatott az őrületes happeningnek ígérkező szabadtéri bulit bemelegíteni.

A Monitor Live idén ismét a festői szépségű gödöllői arborétum lesz, ahol ezúttal szegény énekes madarak labdába sem rúghatnak! Érdemes kényelmes (játszós) ruhában és a hölgyeknek (is) lapossarkú topánkában megjelenni. Itt nem a ruha teszi az embert!"





Ajánlott lemezek

  • From Frankfurt to Mannheim

    A következő hónapban jelenik meg a Cécille első debütáló anyaga From Frankfurt to Mannheim címmel.
  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.
  • Matthew Dear – Body Language vol. 7

    A detroiti Matthew Dear készíti a berlini Get Physical kiadó Body Language-sorozatának a hetedik részét. Az otthonában neves indie sztárként is ismert lemezlovas a jelenlegi kedvenc house és techno zenéit mutatja be a kiadványon.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó