Pulzar

Partyajánló

Lollipop Factory presents: Cryptonites @ Mokka Cuka

Dátum 2008. július 25.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Lollipop Factory presents: CryptonitesLollipop Factory presents: Cryptonites ’Hands of God’ EP Release Party. Azaz a nagysikerű PEP!-Lollipop közös party után tovább dübörögnek Lollipopék a nyári open-air vígadások sorozatán.Mokka Cuka

Lollipop Factory presents: Cryptonites @ Mokka Cuka

Lollipop Factory presents: Cryptonites ’Hands of God’ EP Release Party. Azaz a nagysikerű PEP!-Lollipop közös party után tovább dübörögnek Lollipopék a nyári open-air vígadások sorozatán.
A nagysikerű PEP!-Lollipop közös party után tovább dübörögnek Lollipopék a nyári open-air vígadások sorozatán. Következő happeningük helyszíne a Hajógyári szigeten fészkelő Mokka Cuka lesz, az est nagyágyúja pedig a svájci electro, indietronika első számű formációja: a Cryptonites.

Svájc büszkeségei, a Cryptonites srácok ugyanott folytatják, ahol az ED Banger formációi, vagy a Digitalism befejezik, csak több funk-ot adagolnak muzsikáikba, vagy felhasználják a korai Daft Punk house lüktetését. Mindezt olyan zsenialitással teszik, hogy a felszín alatt hozzáadják saját titkos komponensüket , mely a legfogósabb és a legtáncosabb egyveleget eredményezi ami csak elképzelhető a táncparketten…


 
…És nem csak a zene zseniális, hanem ahogyan művelik is mindezt. Egyszerűen nem lehet betelni azzal a stílus kavalkáddal amit Mr. Crypto & Mr. Nites művel. Minden hónapban új mix-szel jelentkeznek, és a legfrissebb szalag mindig egy fokkal nagyobbat üt az előzőnél. A Cryptonites a tökéletes remixeik mellett olyan slágereket tudhatnak a magukénak, mint a ’Trippin’, a ’Zodiac’, a ’Cruzanders’, vagy az idei nyár legtöbbet játszott slágere a ’Can’t Give You Up’.

A Mokkás buli is egyedülálló lesz a maga nemében, hiszen a srácok itt mutatják be legfrissebb (szintén siker várományos) darabukat a ’Hands Of God’ EP-t. A most megjelent EP-jük valószínűleg nagy lökés lesz a karrierjükben a csillogó sztárság felé, így ha nem akarsz lemaradni a történelmi pillanatról, akkor feltétlenül vésd a partynaptáradba a Cryptonites és a Lollipop közös örömzenélést a Mokka Cukában.





HAMAROSAN!!
Ráhangolás képpen pedig töltsd le azonnal a Cryptonites legfrissebb nyári electro mixét, a 'Summer In The City'-t.



Lollipop Factory presents: Cryptonites ’Hands of God’ EP Release Party
2008. 07.25. péntek 22.00h
Mokka Cuka, (III. Hajógyári sziget / K-hídról)
OPEN AIR
ENTRY FREE! A belépés INGYENES!


DJ’s: CRYPTONITES (Basel-CH)

Lollipop Factory: KOVARY
SAKAL
BLOND N’ BASS
KILLB3RT

Visual: MICROHEADZ VISUAL TERRORISTS


Web:

www.myspace.com/​cryptonites
www.myspace.com/​nyalokamoka
www.myspace.com/​mxroheadz



Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó