Pulzar

Partyajánló

SummerStart

Dátum 2008-06-14
Stílus ismeretlen
SummerStartAz igazi jó idő beköszöntével a mendei Prince Club is indítja a nyári szezonját. Erre az alkalomra keresve se találni megfelelőbb lemezlovast, mint az örökké mosolygó Dandy – t, aki a magyarországi house szcéna egyik legfőbb helytartója. Vidám hangulatú szettjeivel könnyedén táncra csábítja a lányokat, így az est további sikeres folytatása is garantált. Tapasztalata nem véletlen, mivel már, több mint 10 éve űzi a lemezlovas szakmát. Legendás rezidenciák fűződnek a nevéhez (Flört, The Debút, Privé), rádióműsort (Monitor @ Justmusic) és tévéműsort (Dirty Ego @ Fix tv) is vezet.

SummerStart

Az igazi jó idő beköszöntével a mendei Prince Club is indítja a nyári szezonját. Erre az alkalomra keresve se találni megfelelőbb lemezlovast, mint az örökké mosolygó Dandy – t, aki a magyarországi house szcéna egyik legfőbb helytartója. Vidám hangulatú szettjeivel könnyedén táncra csábítja a lányokat, így az est további sikeres folytatása is garantált. Tapasztalata nem véletlen, mivel már, több mint 10 éve űzi a lemezlovas szakmát. Legendás rezidenciák fűződnek a nevéhez (Flört, The Debút, Privé), rádióműsort (Monitor @ Justmusic) és tévéműsort (Dirty Ego @ Fix tv) is vezet.

Mellette meghívott vendégként a Nyugat – magyarországi partyélet elismert személyiségei Jankec és Köry „húzzák” a talpalávalót. Jankec sem ma kezdte az „ipart”, évekig volt rezidens a szombathelyi Romkert – ben, majd a Papaya – ban. Barátjával, Köryvel (a siófoki Móló Café rezidensével) indították a Progcinema rendezvénysorozatot, ahol olyan DJ’k szerepeltek már, mint pl.: Desyn Masiello, James Zabiela, Matthew Dekay stb. Nevükhöz fűződik még a Balatonprogression sorozat és számos fellépés, szinte az összes balatoni, győri, székesfehérvári clubban.

Természetesen a Prince két rezidense is fellép az éjszaka folyamán. Randall-t és Nigel Snorter igazán nem kell bemutatni a mendei partyzóknak. Számukra talán a legüdébb pillanatokat pont a rezidensek okozzák a party során…

A klub teraszán is jeles esemény fog zajlani: DJ Slide születésnapi party-ja. Slide évekig volt a Coronita rezidense, a legendás Fantastic Four (Andrewboy, Sciipman, Manic N, Slide) projekt alapítója, rendszeres fellépője a Cool Club-nak, a Dokkolónak és az ország számos neves clubjának. Születésnapján DJ barátai állnak a lejátszók mögé: a warm up-ot Greg biztosítja, Stamp (Club cool), ILLek (Joker’s Night, Meeting) és Smoke (Joker’s Night) pedig tudásuk legjavát próbálják nyújtani, hogy emlékezetes legyen az ünneplés.

Belépő: lányoknak 500.- fiúknak 1000.-

www.clubprince.hu


© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó