Pulzar

Partyajánló

Astrix & Friends @ Kardos Tanya- Dabas

Fellépők
Astrix & FriendsKét éve, hogy a TrancePort elhozta hazánkba Astrixot, a full-on egyik legnagyobb tehetségét, most újra itt az alkalom, hogy meghallgathassuk őt. Ezúttal viszont több dolog miatt is érdekesebb lesz az idei fellépés, mint legutóbb volt.Kardos Tanya- Dabas
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Zsüli meszka
összes résztvevő megtekintése

Astrix & Friends @ Kardos Tanya- Dabas

Két éve, hogy a TrancePort elhozta hazánkba Astrixot, a full-on egyik legnagyobb tehetségét, most újra itt az alkalom, hogy meghallgathassuk őt. Ezúttal viszont több dolog miatt is érdekesebb lesz az idei fellépés, mint legutóbb volt.
Május 10-én nem csak Astrix, hanem két másik előadó is eljön a HOMMega kiadó háza tájáról, név szerint Delirious és DJ Eyal, a label vezetője is. Ezt a rendezvényt úgy hívják a kiadónál, hogy Astrix & Friends, utalva rá hogy Astrix ilyenkor a legjobb barátaival játszik együtt. Eleinte a fellépőket is Astrix válogatta be, jelen esetben talán mégjobb megoldást választottunk: a fellépőket szavazás útján a közönség választotta ki. Ilyen rendezvény eddig csak Angliában, Brazíliában és Japánban volt, Közép-Európában ez lesz az első!
Félhivatalos információk szerint Astrixnak áprilisban fog megjelenni az új albuma Red Means Distortion címmel. Ezáltal minden valószínűség szerint hallhatjuk az összes számot az új albumról is. Az album gyakorlatilag négy éve készül, és óriási várakozás előzi meg, ugyanis az eddigi két album mérföldkőnek számított a full-on területén. Aki kíváncsi milyen lesz az új album, az hallgassa meg a Future Music EP-t, ott négy számot is megtalál az új albumról.

Deliriousnak három albuma jelent meg eddig, a legújabb pár hónapja Fast Forward To Rewind címmel a HOMMega kiadónál. Ők a tipikus igényes full-on megtestesítői, néhány igen kiemelkedő számmal. A Break Point című számát külön is kiemelném, 2005 egyik legjobbja volt véleményem szerint. Idén egy Infected Mushroom remixel fognak jelentkezni, szóval érdemes lesz odafigyelni rájuk. Azt hiszem ideális partnerei lesznek Astrixnak.

DJ Eyal a mára már legendássá vált HOMMega kiadót vezeti 1997 óta. 1992-ben kezdte DJ pályafutását. A kiadó mára a legnagyobb psytrance kiadóvá nőtte ki magát. Astrix mellett például Yahel és Infected Mushroom is itt kezdte a karrierjét. Eyal rendkívül jó érzékkel választja ki az új tehetségeket is, ezért a kiadó olyan neveket is magáénak tudhat, mint Xerox, PsySex, Cosma vagy a PsyCraft. Státusza a szcénában eleve biztosíték az igényes szórakozásra.
Lineup:
Main stage:
22:00 - 00:00 Oleg (Deepsmile / Humantouch)
00:00 - 02:00 DJ Eyal (HOMmega ISR)
02:00 - 05:00 Astrix (HOMmega ISR)
05:00 - 07:00 Delirious (HOMmega ISR)
07:00 - 08:30 Y-East (TrancePort)
08:30 - 10:00 Danger (Beyond, Procyon Rec., Goa.Hu)
10:00 - 11:30 Toge (TrancePort)
11:30 - 13:30 Tom & Guri (Groove Criminals ISR)
13:30 - 15:00 Tsubi (Humantouch)
Chill:
Jácint (Cinetrip)
Mouss
Petrovszky (Zsebrádió, Neumatic)
Toge (TrancePort)
Pálmester
Dátum:
2008 Május 10. szombat
Helyszín:
Dabas, Kardos-tanya

Megközelítés:
Busszal: Népligetől indulnak buszok, és Dabas tatárszentgyörgyi
elágazásig kell kérni a jegyet. Onnan kb. 5 perc gyalog Tatárszentgyörgy
irányába.
Kocsival: Budapestről M5, majd onnan a Dabas leágazás, majd át Dabason Tatárszentgyörgy irányába, a várost elhagyva kb. 1 Km. Részletes térkép a Google Mapsen itt.
Partybusz: 23:00-tól minden órában az Ibis hotel elől! (Kispest, Határ út)
Jegyár:
Május 9-ig: 3500 Ft
Helyszínen: 4000 Ft
Elővételes helyek:
Psybaba Recordstore, Bp., VI. ker. Király u. 28.
Lee Cooper üzletekben az alábbi helyeken:
Arena Plaza, I. emelet Tel: 0630 699 5867
1052 Budapest, Váci utca 18., tel: 337 1996
Árkád Üzletház, Bp., 1106 Örs vezér tere 25.
Extrák:
Kenguru Sárkányruha performance
http://www.kengurufashion.com/
Cökxpôn Ambient tánc és árnyékszínház
http://www.cokxponambient.hu/
Cökxpôn teljesen fedett chill
http://www.cokxponambient.hu/
Tűzfészek Akrobatikus Tűzzsonglőr Társulat
http://www.firenest.hu/
Flames of Szentes Tűzzsonglőr Társulat
http://flamesofszentes.atw.hu/
Trixx partydekoráció
http://www.trixx.hu/
Eső esetén 500nm-es full esővédett partysátor!
Trixx dekor, 15kW Dynacord XA2 hang, őrzött parkoló
Kenguru ruhashop, Psybaba ruhashop
flyer:
http:/​/​download.tranceport.org/​static/​news/​astrix_plakat01.jpg
Bővebb info, képek videók itt:
http:/​/​www.tranceport.org/​?id=&e=wl&w=104&style=4

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Kapcsolódó cikkek

  • Meduza Night az A38 Színpadon

    A kísérleti elektronikának, formabontó e-zenei projekteknek és a progresszív elektronikus zene pionírjainak teret engedő Meduza helyszíne idén bár nem lelhető fel a Szigeten, szelleme azonban továbbra is velünk él: a különleges ízekre, hangokra, fényekre és arcokra fogékony e-zene búvárokat, és a pirkadatig aktív szigeteseket várják az A38 sátrában, ahol minden este 23:30-tól egészen napfelkeltéig Meduza Night parti lesz. És persze megannyi más, izgalmas és aktuális fellépők délután 3-tól az új helyre költözött és új köntösbe öltözött közkedvelt A38 helyszínén.
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Az Underworld és a Beirut is fellép az idei Exit Fesztiválon

    Az Arcade Fire, a Portishead, valamint a Nick Cave-et és egykori Bad Seeds-es zenésztársait felvonultató Grinderman után két újabb nagy nevet jelentettek be az idei újvidéki Exit Fesztivál szervezői: az Underworld és a Beirut is ott lesz idén július 7-10. között a péterváradi erőd falai között.
  • Portishead és Fedde Le Grand az Exit fellépői között

    A júliusi újvidéki Exit fesztivál eddig bejelentett fellépőinek sorába, az Arcade Fire, Hadouken!, Tiga, James Zabiela és Gramophonedzie mellé új előadó került a napokban, a legendás bristoli trip-hop csapat, a Portishead.
  • Arcade Fire, James Zabiela, Tiga és Hadouken! az idei Exit fesztiválon!

    Jól indul az újév, megvannak az újvidéki Exit Fesztivál első fellépői!
  • Ezrek buliztak a budapesti Nokia Trends-en

    A zene és a mobilitás partiján tomboló tömeg fogadta a fellépőket. Sikeres volt az első budapesti Nokia Trends, bulizó fiataloktól dübörgött a budapesti Műcsarnok, mely nemcsak a zene, hanem a mobilitás estéje is volt. A 110 éves Műcsarnokban megrendezett különleges partin több zenei stílust képviselő művész is színpadra lépett, tomboló közönség fogadta Roisin Murphy-t, Tiga-t, Timo Maas-t, és a hazai előadókat: az Anima Sound System-et, Karányit, Varga Zsuzsát és a Stopsonic-ot, valamint a CH.I.P -et.
  • Tiga új klipet forgatott

    Mostanára már biztosan sokan tudjátok, főleg az elektronikus zenében jártasak közül, hogy megjelent Tiga új lemeze 'Sexor' címmel. Mindeközben Tiga az európai kontinensen klubturnéra indult, melyre máris kígyózó sorok és teltházas tomboló közönség vár.

Ajánlott lemezek

  • Csáo Tiga!

    Tiga az ifjú kanadai electro ikon megjelentette második szerzői albumát "Ciao" címen!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó