Pulzar

Partyajánló

RADIOCITY @ Barokko, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-04-19
Helyszín Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.
Stílus Tech-house, Minimal, House, Electro
RADIOCITYA Radiocity csapata nemrég ünnepelte 1 éves fennállását, mindenkinek köszönjük aki ott volt és velünk ünnepelt. Most némi kihagyás után máris itt a következő party..Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.

RADIOCITY @ Barokko, Budapest

A Radiocity csapata nemrég ünnepelte 1 éves fennállását, mindenkinek köszönjük aki ott volt és velünk ünnepelt. Most némi kihagyás után máris itt a következő party..

A Radiocity csapata nemrég ünnepelte 1 éves fennállását, mindenkinek köszönjük aki ott volt és velünk ünnepelt. Most némi kihagyás után máris itt a következő party, mely Április 19.-én szombaton lesz megrendezve a Barokko Club-ban.


Ezen az estén ünnepli Shootie születésnapját, aki a vele együtt ünneplő közönséget egy különleges 2 órával szeretne megajándékozni, melyet az Ableton Live segítségével fog előadni. A három rezidens mellett egy ifjú tehetség fog még a pultban állni, nem más ő mint Jay Lower Jr, akire érdemes lesz odafigyelni mert nagyon teheséges Dj és Producer is egyben. Olyannyira nagy hatással van a srácokra, hogy a Radiocity Records máris leszerződtette magának, így a közeljövőben több nótája is meg fog jelenni a kiadó égisza alatt. Érdemes lesz hát ellátogatni a Liszt Ferenc térre, várunk mindenkit szeretettel!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó