Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Need4Speed pres. RUSHER @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. február 8.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need4Speed pres. RUSHERA februári Need 4 Speed vendége nem más lesz mint Rusher németországból, aki már hosszú évek óta visszatérő vendég hazánkban, de természetesen évről-évre meglepetést okoz nekünk, és mindenbizonnyal ezúttal is így lesz!K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Need4Speed pres. RUSHER @ K2, Budapest

A februári Need 4 Speed vendége nem más lesz mint Rusher németországból, aki már hosszú évek óta visszatérő vendég hazánkban, de természetesen évről-évre meglepetést okoz nekünk, és mindenbizonnyal ezúttal is így lesz!

De ha már hazánknál tartottunk akkor nem szabad elmenni egy olyan tény mellett, amelyről kevesen tudnak, méghozzá az, hogy Daniel évekkel ezelőtt Simon Gáborral - alias Jade - alakította meg a Ruthless csapatot, mely azóta is szíve-ügye a németnek. Első megjelenését szintén egy Ruthless-es kollégájával ( Pennywize-al ) hozta napvilágra 2003 - ban 'Chrome Depot' címmel, majd a világszintű ismerettségeit bővítve, ma már ott tart, hogy Washingtontól kezdve Párizson át New Orleansig mindenhol hirdeti a neurofunk igéjét. Azon kívűl pedig, hogy megjelent a Citrus Recordings első LP-jén 'Prophecy' című zenéje, a Renegade Hardware kistestvérénél a Barcodenál pedig a 'The Suffering', hamarossan a Disturbed-nél jelentkezik egy 12"-essel, rajta a filmbe illő 'Impact'-al és a 'Counting to Infinity'-vel. Ami pedig számunkra még érdekesebb a Jade-el való kollaboráció, a 'Silent Hell', mely hamarossan a Close 2 Death kiadó jóvoltából bakelitre kerül.

És hamár Jade-ről szó esett, az est folyamán ő is tiszteletét teszi a nagyteremben, a Ninjabreakz-től pedig Spytech és Endor érkezik (a break szó ne tévesszen meg senkit, természetesen drum & basst játszanak a ninják is). Mellettük pedig az est rezidensei, Soundhunter és Vida L fog gondoskodni a hangulatról.

A kisteremben ezúttal Savage-t látjuk vendégül a Flipside rádiótól, az AMP_AIR-től pedig Webster-t. Mellettük a már megszokott társaság zenél: Android & Khaist, Chris & Damiem, és a Consciousness Dilating gárda: The Phelics illetve Dob, és Span.
 


2008.02.08. PÉNTEK

NEED4SPEED PRES.

THE DRUMANDBASS MADNESS

RUSHER (Citrus, Disturbed, Barcode) GER

JADE (B.S.E.Rec., Moving Shadow

SPYTECH & ENDOR (Ninjabreakz)

SOUNDHUNTER (Need4Speed)

VIDA L (Need4Speed)

New Kids Stage:

Savage (drumDaram, FlipSide)

Webster (NKoTB)
Android & Khaist (NKoTB)
Chriss & Damien ( NKoTB)
D.o.B. & Span (Consciousness Dilating)
The Phelics (Consciousness Dilating)

VJ: Praxisonoscope

Helyszín: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 1000HUF

 

http:/​/​www.myspace.com/​ruthlessrusher

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó