Pulzar

Partyajánló

The Big Producer Battle @ Scarabeus Music Café

Fellépők
Dátum 2007. december 28.
Helyszín Scarabeus Music Café
Stílus Dubstep, Tech-house
The Big Producer BattleLassan újra eltelik egy év, és már a következő év kapujában toporgunk. A két ünnep között lehetőséget adunk nektek, hogy lemozogjátok a több kiló bejglit és szaloncukrot, amit magatokba tömtetek a Karácsonyfa árnyékában.Scarabeus Music Café

The Big Producer Battle @ Scarabeus Music Café

Lassan újra eltelik egy év, és már a következő év kapujában toporgunk. A két ünnep között lehetőséget adunk nektek, hogy lemozogjátok a több kiló bejglit és szaloncukrot, amit magatokba tömtetek a Karácsonyfa árnyékában.

 

2007.12.28. The Big Producer Battle with Marcus Schössow (SWE) & Nifra (SK) @ Scarabeus Music Café, Budapest

 December 28.-án, pénteken egy igazán különleges rendezvény fogja várni az elektronikus zene szerelmeseit, a The Big Producer Battle első állomásán a három 22 éves férfi dj és zenész mellett, egy még csak 19 éves Hölgy is a keverőpult mögé áll majd, hogy igazán érdemes legyen a DJ pultra is figyelni. Lássuk a felhozatalt egy kicsit bővebben:

 Egyenesen Svédországból fog hozzánk érkezni az idei év egyik legnagyobb elektronikus zenei felfedezettje Marcus Schössow, akinek különleges ízlésvilágú Electro House, Progressive House és Progressive Trance zenéi olyan kiadóknál láttak napvilágot, mint a méltán világhírű Global Underground, Özgür Can Furry Music kiadója, vagy a Mike Shiver által alapított Captured Music, nem is beszélve a Markus Schulz nevével fémjelzett Coldharbour Recordingsról.

 Marcus számos zenét készített Progresia, Sokaya és Sunglider név alatt is. Sebastian Brandt-del közös Under Sun formációjukkal is hatalmas sikereket értek el, saját zenéik és remixeik olyan kiadóknál jelentek meg, mint az Armin van Buuren nevével fémjelzett A State of Trance vagy épp DJ Precision által alapított Somatic Sense. Többek között olyan előadóknak csinált remixet, mint Jam X & De Leon, Activa, Matt Abott, Cosmic Gate, Hiver & Hammer, Funabashi, Duderstadt & Kirsty Hawkshaw, vagy épp Steve Angello és Sebastian Ingrosso!

 Zenéi olyan válogatás és mix lemezekre kerültek fel, mint Armin Van Buuren - A State of Trance 2006, Markus Schulz – Ibiza 06, Tiesto – In Search of Sunrise 6: Ibiza vagy a Sander Kleinberg nevével fémjelzett This is Sander Kleinenberg dupla mix cd. Azt hiszem a fenti sorokkal már mindent elmondtunk, és már azokat is sikerült kíváncsivá tennünk, aki eddig annyira nem kapta fel a fejét Marcus Schössow nevére.

 Ezen az estén Schössow egy különleges Back 2 Back szettet fog játszani, Magyarország egyik legtehetségesebb csodagyerekével, Soliquiddel aki jelenleg az egyik legkeresettebb producerként tartják számon. Egyedi hangzású zenéi olyan kiadóknál jelentek meg, mint Dave Seaman Audio Therapy, Mike Shiver Captured, vagy Darrent Tate Mondo nevű kiadója. A sikerek mellett az sem elhanyagolható, hogy olyan híres DJ-k kezdték pörgetni szerzeményeit, mint Tiesto, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Sander van Doorn

Idáig közel 50 zenéje látott napvilágot a Világ különböző kiadóinál. Tervei a jövő évre nézve koránt sem mondhatók kispályásnak. Számtalan műve pihen a legnevesebb külföldi kiadók repertoárjában, amelyek mind csak a megjelenésre várnak.

 Most pedig ejtsünk szót a mezőny egyetlen hölgy tagjáról, a mindössze 19 éves Nifra Szlovákiában született, majd hamarosan északi szomszédunk egyik legkedveltebb lemezlovasa lett. Idén Szlovákia 5. legjobb DJ-nek választották, és ő az ország egyetlen női Disc Jockey-ja, aki Progressive Trance és House zenéket játszik. Nemrég aláírt az Armin Van Buuren nevével fémjelzett Armada kiadóhoz, amelynél első megjelenése 2008-ban lesz! Kíváló mixtechnikája mellett rendkívül csinos is, megmozgatva ezzel férfi rajongói szemizmait. 2007 Januárja óta havi rendszerességel jelentkező mixműsora van az Afterhours.FM rádióban Be Progressed címmel. Pályafutása során olyan nevekkel zenélt együtt, mint Above & Beyond, M.I.K.E., Eddie Sender, vagy épp Kamil Polner. Bízunk benne, hogy minél több ember fogja megvárni Nikoleta szettjét, hogy megmutathassa, hogyan is csinálják ezt a nők!

 A megfelelő warm upról Gabriel Miller fog gondoskodni, aki ezúttal egy új oldalát fogja megmutatni, Electro, Progressive House és Trance zenéket fog pakolgatni és igyekszik majd kellően bemelegíteni a közönséget egy nagyszerű bulira. Tervei szerint több saját szerzemény és remix is felfog csendülni szettjében, amik 2008-ban fognak megjelenni többek között az olasz Stranamente Music és az amerikai alapítású, de magyar túlerővel dolgozó SoundTribe Rekords kiadóknál.

 

Szeretettel várunk mindenkit egy felejthetetlen éjszakára a Scarabeus falai közé! Ne hagyjátok ki!

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Bourne - The Trip EP

    Nemrég múlt el egy éves kis hazánk egyik leginnovatívabb digitális kiadója, az Oversized Records, a srácok máris rajthoz állítják a 14. kiadványt, amit az alapító-ötletgazda Bourne neve és stílusa fémjelez.

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

    Strictly the best in Dubstep Music 24/7
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • DUBSTEP.FM

  • BluntBeats Radio

    "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • SUBFM

    SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó