Pulzar

Partyajánló

Gabriel Miller's 22nd Birthday party @ Scarabeus Music Café

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 28.
Helyszín Scarabeus Music Café
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, House, Progressive House,
Techno
Gabriel Miller's 22nd Birthday partySzeptember 28.-án, pénteken kerül megrendezésre Gabriel Miller 22. születésnapi bulija, amely hű marad a tavalyi helyszínhez a Scarabeus Music Cafe-hoz.Scarabeus Music Café

Gabriel Miller's 22nd Birthday party @ Scarabeus Music Café

Szeptember 28.-án, pénteken kerül megrendezésre Gabriel Miller 22. születésnapi bulija, amely hű marad a tavalyi helyszínhez a Scarabeus Music Cafe-hoz.

A belépő ezúttal is INGYENES lesz, emellett egész éjjel 1-et fizet 2-t kap Dreher sör akció fog kedveskedni elsősorban az urak, míg 2 féle koktélakció elsősorban a hölgyek részére. A megfelelő Warm Up-ról a Trancession egyik rezidense Antoos fog gondoskodni, akit az a Fabian fog követni, akit a Trance Factory partyk és a TranceTream.FM rádió háza tájáról már jól ismerhettek. Ezután a szülinapos Gabriel Miller fog következni, aki tavaly óta számos lemezszerződést írt alá több kiadóval. Első Trance albuma az olasz Akkamuzik-nál fog megjelenni várhatóan idén szeptember végén Seal of Love címmel, amely 9 dal eredeti verziója mellett tartalmazni fogja a jövő nagy magyar reménysége Orange Project egy remixét is. A 3 órásra tervezett szettben Gabriel tervei szerint az októberben az olasz Stranamente Music-nál megjelenő Master of The Club house albumról is felfognak csendülni nóták, amelyre olyan nevek készítettek remixet, mint SanFranciscoBeat, Mike Newman, Deep Shepherd vagy Chris Drifter. A saját számok mellett természetesen számos nagyszerű dal is felfog csendülni a progressive hangzásvilágtól az uplifting trance-en át egészen a tech-trance stílusig. Az estét a Synergy és a Trancession rezidense Tebron fogja zárni, akit szintén nem kell bemutatni az elektronikus zene kedvelői számára.
A szervezők szeretettel várnak mindenkit szeptember 28.-án, pénteken a Scarabeusban.

Infók:

Gabriel Miller's 22nd Birthday & Album Release Party

Időpont: 2007.09.28.
Helyszín: Scarabeus Music Cafe - Budapest, XI. kerület, Etele tér 6. (A Kelenföldi pályaudvar mellett)
A helyszín megközelíthető: gyors 7, 173 és 103-as busz, 19-es villamos, illetve 907-es éjszakai busszal

Party Time: 22:00-05:00
Extrák: 1-et fizet 2-t kap sör akció, 2 féle koktél akció

A belépés ingyenes!

DJk: Gabriel Miller (3 Hours Birthday Set), Fabian, Tebron, Antoos

 

további infók
www.gabrielmiller.org
www.myspace.com/​djgabrielmiller

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó