Pulzar

Partyajánló

Do It Again! @ Rudas Gyógyfürdő

Fellépők
Dátum 2007. december 15.
Helyszín Rudas Gyógyfürdő
Stílus House, Techno
Do It Again!A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.Rudas Gyógyfürdő

Do It Again! @ Rudas Gyógyfürdő

A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.

A gyógyfürdőiről híres Budapesten a rendezvény a világon egyedülálló hidat épít múlt és jövő között: új köntösbe öltöztetvén a fürdők hajdani funkcióját, amikor a kikapcsolódás és gyógyulás mellett a közösségi élet és szórakozás színtereiként is szolgáltak. Annak idején a Rudasos bulikon megfordult a fél világ - mind a fellépők, mind a közönség sorai között… Decembertől ismét egyedülálló környezetben, különleges látványvilágban, négy különböző helyszínen pörgetik a lemezeket a legrangosabb kísérletező kedvű DJ-k szerte a nagyvilágból.

A FÜRDŐSZEZON – Journeys by DJuice

A Cinetrip-Sparty időszaka az őszi-tavaszi periódus, ez időben rendszeresen jelentkezik. A nyitóparti december 15-én lesz. Minden évben kiemelt időpont az Újévet ünneplő január 1., amely ebben a szezonban még különlegesebb lesz: hiszen a Cinetrip idén ünnepli 10. születésnapját! További 2008-as időpontok: január 12., február 9., március 8. és április 12., melyeket új támogatónk segítségével biztosíthatanak a szervezők számotokra.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. vezetősége és a Cinetrip törekvései végre összehangolódtak a fűrdőkultúra megújítására, és a fürdők önálló arculatának kialakításában a Cinetrip csapata nemcsak a Rudasban működik közre. Június 1-től szeptember elejéig audio-vizuális varázslatunk helyszíne a Széchenyi Fürdő lesz. Egy-egy buli vízrebocsátásán 100 ember dolgozik majd.

Do It Again!2007. december 15., Rudas fürdő

Hangbúvárok, sparty-arcok!

Aki bújt már víz alá Cinetripen, és aki még nem! Aki merült már el a kápráztató látványban, és a kevésbé sem halvány hangélményben, és aki még nem, örömmel tudatjuk, hogy december 15-én gőzerővel újraindul a partisorozat a Rudasban!


Három éves szünet után visszatér a jelenség, hogy új értelmet adjon a szórakozás fogalmának a 21. században, újra kifacsarjon és feltöltsön, megcsavarjon és ellazítson. Téged, és a körülötted ritmusra lötybölődő, pancsoló testeket-lelkeket, vagy épp a medence szélén papucsban ámuló, szemet-szájat tátó rövidgatyásokat.

Ha a Galaxis útikalauz következő kiadásában még nem is veszik fel a fürdőnadrágot a törülköző mellé az elengedhetetlen útiholmik sorába, a világ számos pontján már csomagolják is az úszódresszt és a tengerparti kellékeket, mert tudják, Budapestre télvíz idején is érdemes ilyenekkel érkezni. Egész biztos, hiszen az 1998 és 2004 között rendezett közel 60 partin megfordult 40 000 látogató, akik között nem kevés nemzetközi forgatócsoport, újságíró rögzítette élményeit, majd számolt be róla anyanyelvén – még japánul is. Arról, hogyan keveredik a múlt és a ma, a kép-hang-és-gyógyvíz élménye, a város egyedi lehetőségét kihasználva, míg a zenei lapok a rajtkőhöz állított külföldi és hazai dj-k és zenekarok fellépéseit méltatták.

Na jó, ez volt, már elmúlt, de mi lesz?

Az idei esztendőben új hullámok érkeztek, és a fürdővezetőség támogatásával a Rudas egyediségének kiemelésében a Cinetrip-Sparty sorozat is szerepet kap. A programban régi és új elemek keverednek, ezentúl négy helyszínen, új bárokkal, és új támogatóval – aki keleti kényelmet és nyári forróságot csempész a Rudasbeli szombat éjszakákba. A nyitópartin hazai DJ-k pörgetik a talp- és vízalávalót, nevesen Palotai, Waxman, Mango, Marvin, Kaszi, Jácint, Janus, Superman, Negro, Sanyi, Haze, Bodoo, Grasshop, Fine Cut Bodies (live act) a világon elsőként alkalmazott vizuálmágiával az Interspace Magic Factory (Kiégő Izzók, Skylab, Varga Vince, Monkey Presso) repít a jövőbe.

Ha eljössz: 1. hiperegészséges leszel – mert belecsöppensz egy több évszázados fürdőkultúra jótékony hatásainak kellős közepébe. 2. környezettudatos vagy –spórolsz a vízzel, megosztod másokkal a fürdővized 3. Eláll a szavad és önkéntelenül ritmusra ringatózni kezdesz – nyugi, nem kóros, csak épp minden érzékedre ható ingerek varázsolnak el 21 órától reggel 4-ig.

Belépő: 3500 HUF :: Elővétel a Merlinben (1052.Budapest, Gerlóczy u. 4.)

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-04-23] Cinetrip presents Water Circus -Goodbye Rudas, Hello New Waves!
    @ Rudas Gyógyfürdő

  • [2010-12-04] Cinetrip presents Water Circus

    @ Rudas Gyógyfürdő

    A szenzációs hangulatú, teltházas szezonnyitót követő, december 4-i Cinetrip party audiovizuális élményzuhataga kiváló alkalmat kínál, hogy a Mikulás érkezése előtt ne csupán a cipőnket pucoljuk fényesre, hanem testünk-lelkünk is tisztára fürödjön. Ki tudja, talán még maga a Télapó is beugrik?
  • [2008-04-26] Ain’t No Sunshine
    @ Rudas Gyógyfürdő

    Ain’t no sunshine, when she’s gone, énekelte Bill Withers dalát Lynn Collins, Michael Jackson, a Temptations, Al Jarreau, Tom Jones, játszotta instrumentálban a Harlem Underground Band, és még annyian. A Do It Again, Midnight Groove, Hot Fun, I Feel Love, Flying Dutchman és a Lost Galaxy után a szezon zárószlogenjének választott dal visszhangzik majd a Rudasban a nyáron át – ugyanis az április 26-i buli lesz az aktuális sorozat utolsó partija, legközelebb az ősszel rotyognak és színpompáznak újra a falak.
  • [2008-04-12] The Lost Galaxy: keringő űrpanoráma
    @ Rudas Gyógyfürdő

    A szezon utolsó előtti Rudas-bulija az Űrhajózás napján megrendezett Lost Galaxy Jurij Gagarin 1961-es űrrebocsátására csillagfény sci-fi karnevállal és űrhajós bállal emlékezik. A Vosztok-1 108 perces Föld-körüli utazását a Cinetrip szokásos négy helyszínén DJ-k, live-actek és performanszok elektronikus és űrzenei hanglemezfelvételekkel, képekkel, motívumokkal különféle stílusban ünneplik – 7 órán keresztül.
  • [2007-12-21] Cinetrip
    @ Rudas Gyógyfürdő

    A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.

Klubok

Kapcsolódó cikkek

  • Sven Vath - The Year of The Dragon World Tour 2012

    Gőzerővel robog tovább Sven Väth idei világturnéja, mely a 2012-es esztendő kínai naptár szerinti elnevezéséről, azaz a Sárkány évéről kapta nevét. A "The Year Of The Dragon World Tour 2012" január 28-án vette kezdetét Szingapúrban, s azóta Sven megfordult többek között Kínában, kedvenc országában Japánban, Thaiföldön, bejárta Ausztrália legjobb klubjait és rendezvényeit, valamint fellépett Frankfurtban, a CocoonClub nyitópartiján is.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó