Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Flying Nights Series @ Blue Monkey Cafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2007-10-21
Helyszín Blue Monkey Cafe, Budapest, II. Tölgyfa u. 28.
Stílus ismeretlen
Flying Nights SeriesA 2006-ban indult partysorozat 10., jubileumi bulijához érkezett. Minőségi progressive house, italakció és ajándék mix CD a korán érkezőknek a Blue Monkey-ban, október 21-én.Blue Monkey Cafe, Budapest, II. Tölgyfa u. 28.

Flying Nights Series @ Blue Monkey Cafe, Budapest

A 2006-ban indult partysorozat 10., jubileumi bulijához érkezett. Minőségi progressive house, italakció és ajándék mix CD a korán érkezőknek a Blue Monkey-ban, október 21-én.

A Flying Nights DJ's (Max O.D. és 20th Corner) által életre keltett partysorozat október 21-én vasárnap ünnepli első születésnapját. A sorozathoz időközben csatlakozott SoundTribe Rekords-al közös céljuk, hogy ezeken a bulikon csak a legigényesebb progressive house vonalat hallhassa a közönség, erről pedig saját maguk és alkalmanként egy, a műfajban már komoly névnek számító vendég DJ gondoskodik. A jól bevált Cuba Libre akció mellett most egy Max O.D. által mixelt exkluzív, szülinapi promo CD-t kap az első 100 érkező.

A vendég DJ ezen az estén Dynamic Illusion lesz. Hosszú jellemzés helyett legyen elég egy száraz tény a producerről: nemrég jelent meg a két számot tartalmazó First Light című EP-je, és azonnal elfoglalta a resonantvibes.com Top 10-es listájának első két helyét. További fellépők még Jeanmitchel, ZooL (STR), Chris Drifter (STR), az estét pedig a szülinaposok, Max. O.D. és 20th Corner zárják.

Line-up:

Warmup: Jeanmitchel

ZooL (STR)
Chris Drifter (STR)
Dynamic Illusion
Max O.D., 20th Corner (Flying Nights)

Belépő:

Hölgyek: ingyenes
Urak: 1000HUF (Flyerrel 500HUF)
Start : 22:00
End: ???

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó