Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Stigmatech @ Blue Monkey Cafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. február 9.
Helyszín Blue Monkey Cafe, Budapest, II. Tölgyfa u. 28.
Stílus Tech-house, Techno, House
StigmatechA Stigmatech csapata nem tétlenkedik az év elején, február 9-én tartják elsõ megmozdulásukat, melyen rezidenseik - Ramone, Martin és Jan Oshee - lépnek fel.Blue Monkey Cafe, Budapest, II. Tölgyfa u. 28.

Stigmatech @ Blue Monkey Cafe, Budapest

A Stigmatech csapata nem tétlenkedik az év elején, február 9-én tartják elsõ megmozdulásukat, melyen rezidenseik - Ramone, Martin és Jan Oshee - lépnek fel.

A szervezők úgy gondolták, hogy a "külföldiszupersztárvendégdidzsé" meghívásánál most sokkal fontosabb, hogy végre legyen egy olyan parti, ahol csak ők hárman játszanak együtt, lévén ilyen még sosem volt! Ugye? Mi is csodálkoztunk tehát jöjjön, aminek jönnie kell, mindez megspékelve a Hölgyek részére ingyenes belépéssel, valamint az egész éjszakán át tartó "egyet fizet kettõt kap" italakcióval és legkorábban érkezõknek jutó welcome drink-kel. A szervezők remélik a Blue Monkey, ahol elõször rendezték a partit, jelesre fog vizsgázni minden tekintetben.
Érdemes megemlíteni még a Stigma csapattal kapcsolatban, hogy végre elkészült weboldaluk új dizájnja. A honlapot a már ismert http:/​/​www.stigmatech.com címen érhetitek el, és a hét folyamán folyamatosan történik az egyes menüpontok feltöltése. A legfontosabb infokat azonban már megtalálhatjátok az oldalon!


Stigmatech Clubnight

2007. február 9. péntek, 23.00-05.00
Blue Monkey – Bp., II. ker. Tölgyfa utca 28.
(A Margit híd budai hídfõjénél)

fellépõk:
a Stigmatech rezidensek > Ramone, Martin, Jan Oshee

belépõ:
Hölgyek > ingyenes, Urak > 1000 Ft

információ:
info@stigmatech.com
06-20-2536439

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó