Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Flying Nights Series @ Blue Monkey Cafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. október 21.
Helyszín Blue Monkey Cafe, Budapest, II. Tölgyfa u. 28.
Stílus Progressive House, Jazzy House, Deep House, House,
Minimal, Electro, Deep House
Flying Nights SeriesA 2006-ban indult partysorozat 10., jubileumi bulijához érkezett. Minőségi progressive house, italakció és ajándék mix CD a korán érkezőknek a Blue Monkey-ban, október 21-én.Blue Monkey Cafe, Budapest, II. Tölgyfa u. 28.

Flying Nights Series @ Blue Monkey Cafe, Budapest

A 2006-ban indult partysorozat 10., jubileumi bulijához érkezett. Minőségi progressive house, italakció és ajándék mix CD a korán érkezőknek a Blue Monkey-ban, október 21-én.

A Flying Nights DJ's (Max O.D. és 20th Corner) által életre keltett partysorozat október 21-én vasárnap ünnepli első születésnapját. A sorozathoz időközben csatlakozott SoundTribe Rekords-al közös céljuk, hogy ezeken a bulikon csak a legigényesebb progressive house vonalat hallhassa a közönség, erről pedig saját maguk és alkalmanként egy, a műfajban már komoly névnek számító vendég DJ gondoskodik. A jól bevált Cuba Libre akció mellett most egy Max O.D. által mixelt exkluzív, szülinapi promo CD-t kap az első 100 érkező.

A vendég DJ ezen az estén Dynamic Illusion lesz. Hosszú jellemzés helyett legyen elég egy száraz tény a producerről: nemrég jelent meg a két számot tartalmazó First Light című EP-je, és azonnal elfoglalta a resonantvibes.com Top 10-es listájának első két helyét. További fellépők még Jeanmitchel, ZooL (STR), Chris Drifter (STR), az estét pedig a szülinaposok, Max. O.D. és 20th Corner zárják.

Line-up:

Warmup: Jeanmitchel

ZooL (STR)
Chris Drifter (STR)
Dynamic Illusion
Max O.D., 20th Corner (Flying Nights)

Belépő:

Hölgyek: ingyenes
Urak: 1000HUF (Flyerrel 500HUF)
Start : 22:00
End: ???

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó