Pulzar

Partyajánló

Goulasch Exotica @ OST, Bécs

Dátum 2007. október 6.
Helyszín OST, Bécs, Schwarzenbergplatz 10
Stílus ismeretlen
Goulasch ExoticaAz egy évvel ezelőtt megalakult Goulasch Exotica csapat hétről-hétre, minden csütörtökön eksztázisba ringatja a West-Balkán közönségét. Az általuk játszott balkán-swing-dub-bootleg eklektika jól láthatóan serkenti a verbális kommunikációt, és testmozgáshoz is kiváló. A fiúk teljesen elégedettek rezidenciájukkal, otthon érzik magukat a helyen, de néha azért jólesik egy kis kiruccanás.OST, Bécs, Schwarzenbergplatz 10

Goulasch Exotica @ OST, Bécs

Az egy évvel ezelőtt megalakult Goulasch Exotica csapat hétről-hétre, minden csütörtökön eksztázisba ringatja a West-Balkán közönségét. Az általuk játszott balkán-swing-dub-bootleg eklektika jól láthatóan serkenti a verbális kommunikációt, és testmozgáshoz is kiváló. A fiúk teljesen elégedettek rezidenciájukkal, otthon érzik magukat a helyen, de néha azért jólesik egy kis kiruccanás.

A nyáron az amszterdami Melkwegben, és Debrecenben az EFOTT-on tettek egy tiszteletkört, most pedig a nu roma vonal egyik vezető zenekara, a !DelaDap invitálta őket egy kis együttzenélésre Bécsbe. A zenekar havi klubja, a turntbale meets orkestar alcímet viseli, ami mindent el is mond az estéről, tömören a !DelaDap koncertje után, a dj-k, és a zenészek egymást kiegészítve húzzák a talpalávalót. A Goulasch csapatnál ez eddig is koncepció volt, tehát Jutasi, Nafta, és Suefo a lemezjátszóknál ügyködik, miközben Maszkura a tangóharmonikát, Levi pedig az ütőshangszereket bűvöli. Az együttműködés itt nem ér véget, a Goulasch Exotica több remixen is dolgozik a Chat Chapeu kiadó zenekarai számára, amelyek várhatóan az év végén fognak megjelenni. Aki nem tud olyan sokáig várni, az nézzen körül a Pannonia Allstars Ska Orchestra, és az Eastenders nemrég boltokba került remixlemezein, amelyek szintén tartalmaznak a kollektíva tagjai által készített verziókat.

!DelaDap Club @ OST Klub, Vienna, 2007. október 6.

www.ost-klub.at
www.deladap.com
www.myspace.com/​goulaschexotica

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó