Pulzar

Partyajánló

TEST pres. Alex Smoke @ Mokka Cuka

Dátum 2007. augusztus 3.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
TEST pres. Alex SmokeA skót Alex Smoke zenéjében jó érzékkel ötvözi a minimal és detroit techno, a dub, a grime és az electro elemeit egymással. A glasgow-i producer 2006-ban már második albumát adta ki Paradolia címmel a nagy múltú Soma Records gondozásában. Mokka Cuka

TEST pres. Alex Smoke @ Mokka Cuka

A skót Alex Smoke zenéjében jó érzékkel ötvözi a minimal és detroit techno, a dub, a grime és az electro elemeit egymással. A glasgow-i producer 2006-ban már második albumát adta ki Paradolia címmel a nagy múltú Soma Records gondozásában.

TEST pres. Alex Smoke
2007. augusztus 3., péntek
Mokka Cuka
Ingyenes

Line up
Alex Smoke (Soma, Vakant, Hum+Haw) – live PA
Fine Cut Bodies (Chi) – live PA
Chrom (Lick The Click)
Crimson (Lick The Click)

Alex Smoke (Soma, Vakant, Hum+Haw - Glasgow, Scotland)

A skót Alex Smoke zenéjében jó érzékkel ötvözi a minimal és detroit techno, a dub, a grime és az electro elemeit egymással. A glasgow-i producer 2006-ban már második albumát adta ki Paradolia címmel a nagy múltú Soma Records gondozásában. A klasszikus zenei előképzettséggel (cselló és zongora) rendelkező Alex zenéje kísérletező, sokszor szállós, de ha kell rokkolja a táncteret is, lásd a 'Meany'-t. Ha a szám úgy kívánja, hogy ne csak dallam, de szöveg is legyen, akkor ő maga énekli fel ezeket, mint a Paradolia albumon a 'Make My Day' vagy a 'Never Want To See You Again' esetében. Rajongói között olyan neveket jegyezhet, mint Andrew Weatherall, DJ Hell vagy a Ghostly International csapata.
Nemrégiben a Soma felkérésére Alex válogatta és mixelte a Sci.Fi.Hi.Fi mixalbum harmadik darabját, amelyre például Burial, Model 500, Rhythm & Sound, Troy Pierce, Theorem vagy Thomas Brinkmann darabok kerültek a saját zenék mellé.
Az Alex Smoke név remixerként is jól cseng, csinált átiratokat Mylo, a Junior Boys, Vector Lovers, Funk D'Void vagy éppen a szupersztár Depeche Mode számára is.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó