Pulzar

Partyajánló

Faculty – Lesson 5 - Tipper @ Mokka Cuka

Dátum 2007. július 7.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Faculty – Lesson 5 - TipperRégi ismerős teszi tiszteletét az 5. fakultáción, az Európában másfél éve hiánycikknek számító Dave Tipper személyében. Az aktuálisan Hawaii-on lakó és stúdiózó Tipper vezetésével bepillanthatuk a mára szinte áthatolhatatlan masszával bevont breakbeat-glóbusz fortyogó magjába és meggyőződhetünk róla, hogy van élet a popzenén túl is. Mokka Cuka

Faculty – Lesson 5 - Tipper @ Mokka Cuka

Régi ismerős teszi tiszteletét az 5. fakultáción, az Európában másfél éve hiánycikknek számító Dave Tipper személyében. Az aktuálisan Hawaii-on lakó és stúdiózó Tipper vezetésével bepillanthatuk a mára szinte áthatolhatatlan masszával bevont breakbeat-glóbusz fortyogó magjába és meggyőződhetünk róla, hogy van élet a popzenén túl is.

A Chi-Recordings bemutatja:

Faculty – Lesson 5

Előadók:
Tipper (TipperMusic – US/UK)
Pressure (IchiOne – NL/IR)
Cadik (All Soundz - H)
Fine Cut Bodies (Chi - H)

Időpont: 2007. július 7. (szombat)
Helyszín: Mokka Cuka, Hajógyári Sziget, Május 9. park, Budapest
Belépő: ingyenes!
Infoline: 06209744751 / info@chi-recordings.com

Ismétlés: “A Chi Recordings klubja igazi szónikus mixtúra. Olyan zenék, zenészek, műfajok, ritmus-, és hangzásvilágok összeházasítását tűzte ki céljául, melyek egyre kevesebb átjárást engednek meg a partyvilág tagozódásával, viszont egyaránt magas szinten ingerlik agyunk érdekesség-receptorait és a végtagjaink mozgáskultúráját irányító idegsejtjeinket. Brokenbeat, dub, house, jazz, techno, hiphop, breakbeat, dubstep, d’n’b, electro ésatöbbi nálunk egyre megy.”

Aktuális: Régi ismerős teszi tiszteletét az 5. fakultáción, az Európában másfél éve hiánycikknek számító Dave Tipper személyében. Az aktuálisan Hawaii-on lakó és stúdiózó Tipper vezetésével bepillanthatuk a mára szinte áthatolhatatlan masszával bevont breakbeat-glóbusz fortyogó magjába és meggyőződhetünk róla, hogy van élet a popzenén túl is. A tavaly megjelent 6. albumát (The seemless unspokable something) épp a napokban surround-osító breakbeat pionyír széttördelt ritmikái, scratch-teknikája, finom (vagy éppen harsány) dallamai nem különösebben szorulnak bemutatásra, legutóbb az 5 éves Chi szülinapon tombolt 700 ember hiphop és breakbeat között ingadozó szettjére. Tipper mellett Európa egyik legnevesebb drumfunk/dubstep partysorozatának (IchiOne - Amszterdam) rezidense, Pressure teszi tiszteletét nálunk, hogy minimál és dubstep környéki zenéiből szemezgetve adjon egy csavart az estének. A hazai mezőnyt erősíti még Cadik, illetve a Faculty rezidens Fine Cut Bodies, minimalizálva annak az esélyét, hogy valamilyen glitchközeli műfaj kimaradjon a repertoárból.

Website-ok:

http://www.mokkacuka.hu
http://www.tippermusic.net
http://www.chi-recordings.com
http://www.myspace.com/facultyclub
http://www.myspace.com/tippermusic
http://www.myspace.com/mick667 (Pressure)
http://www.myspace.com/finecutbodies
http://www.myspace.com/chirecordings

http://www.myspace.com/mokkacuka

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó