Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Break @ Mokka Cuka

Dátum 2007. július 6.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Drum Club - Breakline up: Break (Metalheadz, DNAudio, Quarantine, Commercial Suicide) Mindscape (Fokuz, DSCI4) Longman (Tactile Vinyl) Mokka Cuka

Drum Club - Break @ Mokka Cuka

line up:
Break (Metalheadz, DNAudio, Quarantine, Commercial Suicide)
Mindscape (Fokuz, DSCI4)
Longman (Tactile Vinyl)

Drum Club pres. Break
2007. július 6.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Break (Metalheadz, DNAudio, Quarantine, Commercial Suicide)
Mindscape (Fokuz, DSCI4)
Longman (Tactile Vinyl)

Break (Metalheadz, DNAudio, Quarantine, Commercial Suicide)

Van néhány fiatal producer, aki úgy gondolja, hogy kár lenne veszni hagyni a klasszikus Virus-hangzást. A Wormhole korszak nagy tisztelői közül, az Ed Rush, Optical és a többiek által lefektetett neurofunk alapok egyik legjobb jelenlegi továbbgondolásáról Break és a DNAudio csapat többi tagja(Silent Witness, Hydro, Squire) gondoskodik.
Break jazz és funk lemezeken keresztül vált ritmusmegszállottá, fiatalon dobolni tanult, majd zongorázott és 14 évesen a lemezjátszók mögött találta magát.
Tehetséges zenészként, akit számtalan hatás ért, úgy tűnik bármihez nyúlhat jól sül el. A ropogós ritmus, súlyos basszusok és fülbemászó dallamok keveréke vált Break védjegyévé, ugyanez fogta meg mindazokat a top-DJ-ket, akiknek kedvencévé vált.
Break 2001-ben csapódott a DNAudio bagázshoz, miután néhány közös ismerős révén találkozott a kiadót igazgató Squire-el. Csatlakozásának nagy szerepe volt a kiadó felemelkedésében, nem utolsósorban a Silent Witness-el közös zenék révén.
Első zenéi azonban mégsem itt, hanem A-Sides kiadójánál, az Eastside-nál jöttek ki, ahol az Eastside Jamz vol.2 albumon a 'Cocktail'-t adták ki, majd utána következett a 'Sticky Situation' single és a 'Breakout' EP. Mindeközben egyik állandó szerzőtársával, Silent Witness-el a techstep korszak vezérkiadójánál, a Nico vezette No U-Turn-nél jelentettek meg két maxit. A kezdőlökés után Break - hol szólóban, hol Silent Witness-el - kiadók egész sorát járta végig, Fuze, Commercial Suicide, Quarantine, Critical, Invaderz, Explicit, Subtitles, Soul:r és Metalheadz, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó