Pulzar

Partyajánló

AllNightBreakz pres. Merka @ Mokka Cuka

Dátum 2007. június 29.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
AllNightBreakz pres. MerkaMark "Merka" Ford átlagos csendes életet élt egy angliai kisvárosban, de miután Londonba költözött, a nagyváros rögtön berántotta a tört ütemek világába, így megkezdhette a helyfoglalást az új hangzású breakbeat élvonalban.Mokka Cuka

AllNightBreakz pres. Merka @ Mokka Cuka

Mark "Merka" Ford átlagos csendes életet élt egy angliai kisvárosban, de miután Londonba költözött, a nagyváros rögtön berántotta a tört ütemek világába, így megkezdhette a helyfoglalást az új hangzású breakbeat élvonalban.

2003-ban a Future Funk Squad által vezetett Re:Connect kiadónak köszönhette első műanyag megjelenését, amit további zsíros lemezek követtek a Paul Arnold által istápolt Fat!-en. Több stílushatárokat feszegető release után márciusban került a boltokba debütáló albuma 'Berserka' címmel, amelynek friss sikere még mindig érezhető. Támogatói többek között: Laurent Garnier, Rennie Pilgrem, Bushwacka stb. Jelenleg Merka hetente jelentkezik rádióműsorával, amelynek a BreaksFM ad otthont, de az energikus dj szettek mellett további terveiben szerepel egy mindent elsöprő live show felállítása is.

Buli Infó:

AllNightBreakz pres. Merka
2007. június 29.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Merka (Chew The Fat!)
Marka
Vida G
Vida L

www.myspace.com/​mymerka
http:/​/​merka.co.uk

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó