Pulzar

Partyajánló

Different Drum pres. Survival @ Mokka Cuka

Dátum 2007. június 22.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Different Drum pres. Survival Survival régi motoros, új néven. A nagy visszatérő, aki talán még soha nem volt olyan népszerű dnb berkekben, mióta levedlette régi neveit és felvette a Survival alteregót. A kis Steve Survival már 13 évesen faragta az ütemeket a kis Yamaháján, tudását addig csiszolgatva, amíg a Basement nevű stúdióban nem találta magát, ahol profi körülmények között alkothatott, miközben ugyanitt dolgozott hangmérnökként különböző zenekarokkal és techno producerekkel. Mokka Cuka

Different Drum pres. Survival @ Mokka Cuka

Survival régi motoros, új néven. A nagy visszatérő, aki talán még soha nem volt olyan népszerű dnb berkekben, mióta levedlette régi neveit és felvette a Survival alteregót.
A kis Steve Survival már 13 évesen faragta az ütemeket a kis Yamaháján, tudását addig csiszolgatva, amíg a Basement nevű stúdióban nem találta magát, ahol profi körülmények között alkothatott, miközben ugyanitt dolgozott hangmérnökként különböző zenekarokkal és techno producerekkel.

Végül egy haverjával Accoustic Research néven 1994-ben megjelent első lemezük, amelyet jópár követett az akkori atmoszférikus vonalon. Később, 1998-ban nevüket Banaczech-re változtatták, majd a Partisan kiadónál három maxival a hátuk mögött feloszlatták magukat. Jókora szünet után 2004-ben Survival visszajött, hogy saját stílusát a kor szelleméhez igazítva, modern köntösbe bújtassa hangzását, amely ugyanolyan mély és érdekes, mint az aranykorban.

Different Drum pres. Survival
2007. június 22.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Survival (play:musik, Inperspective, Quarantine, DNAudio, Shogun Audio)
Longman (Tactile)
Ren (Töréspont)
Brawta (Tactile, Different Drum)

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó