Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Sensor Base with Abject @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. június 16.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Dubstep, Hard Techno, Hardstyle, Techno
Sensor Base with AbjectA 2007 márciusi Sensor Base buli után, ezúttal is egy feltörekvő holland producer és dj lesz a vendég, aki DJ Luna, nagy sikerű Straight On Recordings nevű kiadójának egyik tehetséges zenésze.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Sensor Base with Abject @ K2, Budapest

A 2007 márciusi Sensor Base buli után, ezúttal is egy feltörekvő holland producer és dj lesz a vendég, aki DJ Luna, nagy sikerű Straight On Recordings nevű kiadójának egyik tehetséges zenésze.

Aki még nem tudja kiről van szó, annak segítünk. Vendégünk Június 16.-án ABJECT lesz. A még csak 22 éves fiatalember többek között már HeadHunterz-zel is készített közös zenét, amely The Prophet kiadójánál a Scantraxx recordsnál látott napvilágot. Különleges stílusát és mixelési technikáját ti is megtapasztalhatjátok, hogyha ellátogattok a bulira. Az est folyamán a lemezjátszók mögé áll még a Sensor Base hármas fogata, Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller, a megfelelő warm upról Rufy b2b Adam Bass fog gondoskodni. A Hardcore rajongókra ezúttal is gondolunk, sőt ezúttal a b2b szetteknek köszönhetően négy Hardcore lemezlovas is pörgetni fog nálunk, név szerint Tshwest vs. Skyscraper illetve Mercenary vs. Vanda. Vanda személyében a Sensor Base történetének első női fellépőjét is köszönthetitek. Aki szereti a Hardstyle, Jumpstyle, Hard Trance és Hardcore zenéket, annak kötelező a részvétel a nagy teremben. A techno terem is ismét kinyitja kapuit, ahol 5 DJ játékán kívül Roland O’Slide Live Act-jére is szórakozhatnak a techno zene szerelmesei. A DJ-k névsora: Sade Rush, Slave, Gregor, Nils és SveTec. A látvány fokozásáról ezúttal is lézershow fog gondoskodni! Mindenkit szeretettel várunk a Sensor Base történetében előszőr a K2 falai között. Ne feledjétek továbbá, hogy a Sensor Base csapata Június 22.-én, pénteken a Debreceni Vigadóba is ellátogat.

Bővebb Info:

www.hardstyle.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó