Pulzar

Partyajánló

Subvibe Jam with DJ Fu @ Mokka Cuka

Dátum 2007. június 9.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Subvibe Jam with DJ FuLine up: DJ Fu + Jungle Drummer + MC Ruthless, Cadik, Ozon, DJ Madd Mokka Cuka

Subvibe Jam with DJ Fu @ Mokka Cuka

Line up:
DJ Fu + Jungle Drummer + MC Ruthless,


Cadik,
Ozon,
DJ Madd

DJ Fu

DJ Fu találkozása a lemezjátszókkal gyerekkori barátainak köszönhető. Bár kezdetben csak figyelte a mestereket, hamar rájött, hogy részese szeretne lenni a mix szakmának, és pár hónappal később meg is volt első saját szettje. Azóta magáénak tudhatja Oxford legnépszerűbb vegyes drum & bass és hip-hop parti sorozatát, a Hit & Run-t, de neve egyre többször feltűnik szigetországon túli flyereken is. A hip-hop zene iránti szeretetéből fakadóan merészebben kisérletezik az ütemekkel, mint ahogy azt megszokhattuk egy átlagos bulin. Ennek köszönhetően megosztotta már a színpadot Rodney P-vel, a Beatnuts-szal, és Roc Raida-val. Ugyanakkor drum & bass téren sincs oka panaszkodni: szinte minden híresebb előadó mellett játszott már a Pendulumtól Andy C-ig.

MC Ruthless

MC Ruthless 95 óta áll szoros barátságban a mikrofonnal. Első felkérései után rögtön rezidens lett több oxfordi és northamptoni rendezvényen, ahol már érezni lehetett a mélyebb zenék iránti lelkesedését. Marcus Intalex, Bailey és Ratty oldalán is feltűnt, teljesítményét még az angol mc-ellenes hangadók is kénytelenek voltak elismerni. 2005-ben figyelt fel rá SP:MC aki elintézte, hogy helyet kapjon a következő Hospitality partin, ahol nem okozott csalódást: azóta számos Hospital esten találkozhattunk hangjával, de beugrott már London Elektricity koncertre is ha a helyzet úgy adódott. 5 Tony Colmanből 4 ezt ajánlja!

Jungle Drummer

Chris Polgase, azaz 'The Jungle Drummer' dobos pályafutását olyanok mellett kezdte, mint a Scratch Perverts, DJ Craze vagy a The Mixologists, tehát nem kell bemutatni neki, hogy milyen is a jó scratch dj. Amint meghallotta DJ Fu-t játszani rögtön felismerte scratch tehetségét, valamint pergős szelekcióját. Így született meg a Jungle Drummer & DJ Fu live show, ami a dobosból, a dj-ből valamint az épp hozzájuk csatlakozó mc-ből áll. Változatosságra törekednek: ami robban a tánctéren azt lejátszák, legyen az drum & bass, hip-hop vagy break! Ha épp egy élő amen dobot hallunk, Fu biztos megfűszerezi azt egy kis vad sikálással, vagy egy trükkös duplázással. A show, ha épp úgy adódik 3-4 lemezjátszós őrület, amelyben a számok előben vannak remixelve a szemed előtt! Ott a helyed ha valami extrára vágysz!

Buli Infó:

Subvibe Jam with Jungle Drummer DJ Fu MC Ruthless
2007. június 9.
Mokka Cuka
ingyenes!

line up
DJ Fu + Jungle Drummer + MC Ruthless
Hit & Run / Hospital / BBC 1XTRA

Cadik (All Soundz, Tilos)
Ozon (Memo Rec.)
DJ Madd

http:/​/​www.myspace.com/​djfu
http:/​/​www.myspace.com/​jungledrummer
http:/​/​www.myspace.com/​ruthlessmc

http:/​/​www.youtube.com/​profile?user=djfuvideo2


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó