Pulzar

Partyajánló

Drum Club bemutatja: Spor @ Mokka Cuka

Dátum 2007. május 26.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Drum Club bemutatja: SporA húszas éveinek elejét taposó Spor jelenleg a keményvonalas dnb egyik legígéretesebb tehetsége. A Hive, Ram Trilogy, Bad Company ösztönözte kezdeti szárnypóbálgatásait még Final Reckoning néven követte el Codex nevű haverjával, majd partnerét hátrahagyva a Damaged Mindz kiadónál már Spor néven jelent meg első maxija. Mokka Cuka

Drum Club bemutatja: Spor @ Mokka Cuka

A húszas éveinek elejét taposó Spor jelenleg a keményvonalas dnb egyik legígéretesebb tehetsége. A Hive, Ram Trilogy, Bad Company ösztönözte kezdeti szárnypóbálgatásait még Final Reckoning néven követte el Codex nevű haverjával, majd partnerét hátrahagyva a Damaged Mindz kiadónál már Spor néven jelent meg első maxija.

A bemutatkozó lemez után Chris Renegade támogatásával a tekintélyes Renegade Hardware-nél találta magát, ahol 2005-ben rögtön egy EP-vel debütált, majd a Noisia mellett megkapta a megtisztelő feladatot: remixelni a Konflict leghíresebb zenéjét, a 'Messiah'-t. A 2006 ismét nagy változásokat hozott Spor karrierjében, elhagyta a TOV/Hardware csapatot, hogy néhány hasonlóan gondolkodó producerrel (Evol Intent, Unknown Error, Ewun) új vállalkozásba kezdjen. Ez a Lifted Music kiadó, ahol például Spor sokak által játszott, agyszaggató 'Knock You Down'-ja is kijön. A Lifted mellett nemrég jött ki egy Spor megjelenés a Subtitles labelen, és várható egy közös projekt az Evol Intent Recordings gazdáival.

 

Drum Club pres. Spor
2007. május 26.
Mokka Cuka
A BULI INGYENES!

line up
Jade + Matt-U (Moving Shadow, BSE Rec.)
Spor (Lifted, Renegade Hardware)
Mindscape (Fokuz, DSCI4, Explicit)

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó