Pulzar

Partyajánló

Mokka Breakz pres. B.L.I.M. @ Mokka Cuka

Dátum 2007. május 18.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Mokka Breakz pres. B.L.I.M.A drum & bass-ből break tempóra átigazolt B.L.I.M. már lassan hazajár Magyarországra, de megérdemelten, hiszen mindig nagy bulit csinál.Mokka Cuka

Mokka Breakz pres. B.L.I.M. @ Mokka Cuka

A drum & bass-ből break tempóra átigazolt B.L.I.M. már lassan hazajár Magyarországra, de megérdemelten, hiszen mindig nagy bulit csinál.

A zenébe veszett fiú '97-ben a sebesség- és kiadó váltás (Botchit & Scarper) után végleg letette névjegyét break körökben "Chronologic" cimű örökzöld darabjával. 2001-ben a TCR vette gondozásába, ahol "Modernism" mix cd-jével felvonultatott néhány friss darabot az akkor induló saját labeljéről, a "Track"-ről. Ezt követően néhány remix darab került az étlapra: a dnb oldie Blame '92-es megaslágere, a "Music Takes You" Blim átértelmezése Breakspoll remix díjat hozott neki, majd nem sokkal ez után polcokra került első, "Lost In Music" címre keresztelt szerzői albuma. A véget nem érő turnék és felkérések által maga mögött tudhat számtalan sikeres bulit: Kinától Új-Zélandon át Szingapúrban, és Sydneyben is felcsendültek a 130 bpm körüli ütemei. 2007-et írunk és lelkesedése nem apadt: "Blim vs Diverted’s Give and Take" című új megjelenése alkalmából saját partisorozatot indít Tracktion néven, valamint szintén ezen a címke alatt hétfőnkénti rádióműsort az I-Breaksen. Sőt a myspace verebek azt is csiripelik, hogy Boy Meets Monkey néven új album is készül.

Mokka Breakz pres. B.L.I.M.
2007. május 18.
Mokka Cuka
Ingyenes!

Line up
B.L.I.M. (TCR - UK)
TB Gon & Marvin (TranceWave)
Erká (Nowsound Breaks)


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó