Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP4 000 Ft
Elővételben 2007. március 15.-ig2 000 Ft
Elővételben 2007. március 30.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Yahel(ISR/USA) @ Events Hall, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Tom
Dátum 2007. március 31.
Helyszín Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget
Stílus Goa, Psychedelic Trance
Yahel(ISR/USA)1976 Május 12-én látta meg a napvilágot Yahel Sherman néven és már 14 éves korában zeneírással kezdett foglalkozni. 1999 óta jelentet meg psytrance számokat, de hamar kialakítja sajátos stílusát, amivel egyszerre találja el a psy és a house/trance közönség ízlését is. Zenéje ezáltal egyfajta átmenet az elektronikus műfajok között.Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget

Yahel(ISR/USA) @ Events Hall, Budapest

1976 Május 12-én látta meg a napvilágot Yahel Sherman néven és már 14 éves korában zeneírással kezdett foglalkozni. 1999 óta jelentet meg psytrance számokat, de hamar kialakítja sajátos stílusát, amivel egyszerre találja el a psy és a house/trance közönség ízlését is. Zenéje ezáltal egyfajta átmenet az elektronikus műfajok között.




Kiemelkedő tehetségét bizonyítja, hogy gyakorlatilag a második, Waves Of Sound című albumától kezdve a legnagyobbakközött emlegetik a psy scénában. Ezután még 4 albumot és három válogatást adott ki. Sikere olyan psy előadókéhoz mérhető, mint Astrix, Astral Projection vagy az Infected Mushroom.
Másfelől Yahel zenéjeutat tört magának trance körökben is, Tiesto már 1999-ben felrakta Going Up című számát az In Search Of Sunrise című válogatására. Későbbi trackjeit, mint a Voyage vagy a Devotion olyan előadók teszik fel rendszeresen, mint Paul Van Dyk, Armin Van Buuren vagy Ferry Corsten. Számait még a holland Sensation White megabulikon is hallani lehet.









Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó