Pulzar

Partyajánló

Gazometer @ Gasometer-Bécs-Ausztria

Dátum 2006. november 11.
Helyszín Gasometer-Bécs-Ausztria
Stílus Techno, House, Progressive House
GazometerMég kis sem hűt a helyünk az októberi megabanzáj után, amikor 300 magyar partiarc ropta a Gazometer őszi partiján, máris itt a következő megálló: november 11-én a Gazometer 14. születésnapját illusztris vendégekkel teszik teljessé a szervező. A jókedvért és örömködésért most bizony a szomszédba kell menni, ahol viszont ismerő, ám rég nem látott arcok kedveskednek nekünk fellépésükkel.Gasometer-Bécs-Ausztria

Gazometer @ Gasometer-Bécs-Ausztria

Még kis sem hűt a helyünk az októberi megabanzáj után, amikor 300 magyar partiarc ropta a Gazometer őszi partiján, máris itt a következő megálló: november 11-én a Gazometer 14. születésnapját illusztris vendégekkel teszik teljessé a szervező. A jókedvért és örömködésért most bizony a szomszédba kell menni, ahol viszont ismerő, ám rég nem látott arcok kedveskednek nekünk fellépésükkel.

Itt az idő hogy jelentkezz a TTTT partibusz járatára, változatlan feltételekkel.
Busz: 7000 ft, jegy: 23 euro + VIP kártya!
Egyéni kiutazás esetén megvásárolhatod VIP jegyedet november 6-ától, 25 euróért.

Info:
tide@tttt.hu
+36304440466
www.tttt.hu
www.xxx.co.at

TTTT az IWIW-en!: http:/​/​www.iwiw.hu/​pages/​user/​userdata.jsp?userID=8968090

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó