Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Boj Lucki + UK Apache aka The Original Nuttah @ Mokka Cuka

Dátum 2006-06-10
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Drum Club - Boj Lucki + UK Apache aka The Original NuttahBoj Lucki + UK Apache aka The Original Nuttah teszik tiszeletüket június 10-én jó idő esetén a Mokka Cukában, ha pedig esne az eső az Olof Palme házban!Mokka Cuka

Drum Club - Boj Lucki + UK Apache aka The Original Nuttah @ Mokka Cuka

Boj Lucki + UK Apache aka The Original Nuttah teszik tiszeletüket június 10-én jó idő esetén a Mokka Cukában, ha pedig esne az eső az Olof Palme házban!
Drum Club pres. Boj Lucki + UK Apache aka The Original Nuttah
2006. június 10.
Mokka Cuka
esõhelyszín: Olof Palme Ház
ingyenes

line up
Boj Lucki (SWE) + UK Apache (UK)
Bal (Bladerunnaz)
Madd (Dnbradio.com)
Norm + Vityoo (Weekendbass)

UK Apache (Nuttah Beats - UK)

Bad Boys inna London Rudeboys inna England
Bad Boys inna Jai'can Rudeboys inna Kingston
Wotcha
You never knew UK Apache am a big inna Jungle

A fenti idézet az alapszintû dzsungel érettségin már tétel sem lehetne, annyira nyilvánvaló honnan származik. Minden idõk legismertebb jungle száma, az 'Original Nuttah' kezdõsorai UK Apache és Shy FX nevéhez köthetõk.
A mániákusan raggázó apacs hisztérikus hangját bizonyosan mindenki egybõl felismeri, és aki még soha nem hallotta õt bulikon, annak eláruljuk, hogy amikor a Margitszigeten járt, megvadította a legbékésebben álldogáló tarisznyásokat is. Fellépésének különlegességét az adja, hogy a magyar közönség még soha nem láthatta õt dobbasszus bulin szövegelni!
A kellemesen vegyes vérvonalú (ázsiai / afrikai / arab) UK Apache azonban nemcsak mint jungle MC teljesít frenetikusan, de a brit ázsiai underground emblematikus képviselõinek, azaz Nitin Sawhney vagy Badmarsh és Shri, oldalán melankólikus dallamokat énekel, például a Calibre által is megremixelt 'Signs'-ban.

Boj Lucki (Club Rekyl, Kalabalikmusic - SWE)

Boj Lucki a stockholmi drum and bass színtér ifjú titánja, aki rövid idõ alatt Seba mellett talán a legismertebb svéd dnb DJ lett. A szerb származású tanárember öt éve rezidense és vezetõje a stockholmi Reckyl estnek, amely Skandinávia legnagyobb dnb bulijának számít. Megfordult már itt LTJ Bukem (GoodLooking, UK), Dj Hype (Ganja, UK), Krust (Full Cycle), Dj Zinc (True Playaz, Bingo), John B (Beta; UK) D Bridge / Bad Companu UK, Bailey (Metalheadz, BBC 1Xtra), Ragga Twins, Commix (UK), 0=0 (Planet Mu, Can), Top Cat, de Adam Beyer vagy Cari Lekebush is.
Boj Lucki maga is sokat utazik, fellépett már a Bar Rumba Movement estjén, Párizsban a Batofaron, Litvániában, Dániában, Spanyolországban és még sorolhatnánk. Ezen felül több ismert producer és kiadó támogatja dubjaival, így mindig akad a táskájában jó néhány exkluzív darab.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó