Pulzar

Partyajánló

STUDIO! Nyitó Party @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. december 25.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House
STUDIO! Nyitó PartyDecember 25-én véget érnek a találgatások: a budapesti Studio felfedi magát és tárt kapukkal vár Benneteket, hogy megcsodáljátok az ország legújabb, - s bátran kijelenthetjük - legigényesebb Mega-klubját. Már maga a név is azt sugallja, lényegesen többről lesz itt szó, mint egy egyszerű klubról. S valóban, a Studio nem csupán egy a számtalan szórakozóhely közül: sokkal inkább egy új korszak első, frissen csillogó ékköve a hazai klubéletben!Studio, Budapest, Hajógyári sziget

STUDIO! Nyitó Party @ Studio, Budapest

December 25-én véget érnek a találgatások: a budapesti Studio felfedi magát és tárt kapukkal vár Benneteket, hogy megcsodáljátok az ország legújabb, - s bátran kijelenthetjük - legigényesebb Mega-klubját. Már maga a név is azt sugallja, lényegesen többről lesz itt szó, mint egy egyszerű klubról. S valóban, a Studio nem csupán egy a számtalan szórakozóhely közül: sokkal inkább egy új korszak első, frissen csillogó ékköve a hazai klubéletben!

Ez az a hely, melynek minden eleme, még a legapróbb részletekben is Vendégei felhőtlen szórakozását szolgálja, belépéstől a távozásig. Az első és egyetlen klub Magyarországon, ahol több száz négyzetméter területű, minden igényt kiszolgáló fogadócsarnok vár az érkezőkre. Vége az órákig tartó sorban állásnak, a kinti hidegben való vacogásnak, a tehetetlen és unalmas várakozásnak. A Studio előcsarnoka mintegy lounge-teremként áll rendelkezésre: ruhatárral, kellemes zenével, kényelmes fotelekkel, és természetesen bárpulttal. Így bárki kultúrált körülmények között várhat netán elkéső társaira, ráadásul észrevétlen telik az idő a bejutásig.
És ez még „csak” a fogadócsarnok…!
A Studio monumentális belső terébe érve mindent megtalálhatunk, mi szem-szájnak ingere. A magától értetődően professzionális hang- és fénytechnika mellett a legkorszerűbb vizuális élmények, teszik teljessé a technikai Kánaánt.

Miközben a modern elektronikus tánczene legkiválóbb lemezlovasai zenélnek, a színpadon a legkülönfélébb performance előadások varázsolják el a nagyérdeműt: body builder show, hivatásos táncosok, szaxofon- és kongaművészek, artisták, break előadók és electric boogie… Mindig más, hisz’ a változatosság az, ami gyönyörködtet.
A legfontosabb főszereplő azonban a közönség - azaz Ti. A Studio ezáltal Magyarországon megteremti a disco-színház és a több ezres megapartyk sajátosságaiból táplálkozó új világot, ismeretlen élményt kínálva ezzel az újdonságra, izgalomra és minőségre vágyó publikumnak.
Itt az ideje megtapasztalni az új életérzést, mely a monoton hétköznapok egyhangú szürkeségét távoli és valószínűtlen dologgá varázsolja. A neve nem más: STUDIO

Nyitás: dec.25. vasárnap, Flyerz party-val egybekötve
2006-ban nyitva tartás: január 14-től május végéig kéthetente szombaton
Belépő: hölgyeknek 1000, uraknak 2000 forint

Fogadócsarnok, ruhatár és lounge nyitása: 21.00
Nagyterem nyitás: 23.00
Zárás:06.00

VIP vendégeik az ország legnagyobb VIP területét és legszínvonalasabb VIP szolgáltatásait élvezhetik.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó