Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

The Debut Mikulás party - Luke Fair - @ Club New Night, Tiszakécske

Fellépők
Dátum 2005. december 3.
Helyszín Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.
Stílus Electro, House, House, Progressive House,
Deep House, House
The Debut Mikulás party - Luke Fair -Kanada növekvő tánczenei élvonalának vezető alakja Luke Fair. Végigjárta a világot, és a legszínvonalasabb, preztísnek számító clubbok és rendezvényeken játszott. Funky, techy és electro house hangzásával megmozgatta a világ klubbereit. Setjei a groovy houstól a techno és funkyn át a proggresszíve és electro hangzásig. Folyamatosan újraeditálja számait setjeihez igazítva. Luke állandó vágy, hogy minden set megálja a helyét és független legyen az előzőktöl.Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.

The Debut Mikulás party - Luke Fair - @ Club New Night, Tiszakécske

Kanada növekvő tánczenei élvonalának vezető alakja Luke Fair.
Végigjárta a világot, és a legszínvonalasabb, preztísnek
számító clubbok és rendezvényeken játszott. Funky, techy és
electro house hangzásával megmozgatta a világ klubbereit.
Setjei a groovy houstól a techno és funkyn át a proggresszíve és electro
hangzásig. Folyamatosan újraeditálja számait setjeihez igazítva.
Luke állandó vágy, hogy minden set megálja a helyét és
független legyen az előzőktöl.

Kanada növekvő tánczenei élvonalának vezető alakja Luke Fair. Végigjárta a világot, és a legszínvonalasabb, preztísnek számító clubbok és rendezvényeken játszott. Funky, tech és electro house hangzásával megmozgatta a világ klubbereit. Setjei a groovy houstól a techno és funkyn át a proggresszív és electro hangzásig. Folyamatosan újraeditálja számait setjeihez igazítva. Luke állandó vágya, hogy minden set megálja a helyét és független legyen az előzőktöl.

Luke saját hangzását végignyomta főffellépőként a legjobban kedvelt klubbokban mint a Pacha (Buenos Aires), Bedrock (London), Red Light (Paris), Space (Miami), Zouk (Singapore) és Womb (Tokyo). Fellépett a 8000 fős Moonpar partyn Argentínában az idén Júniusban. Luke most fejezte be Kelet Európai turnéját John Digweeddel a Gosskitchen hatalmas Global Gathering Festivalján.

Luke tudása lenyűgőzte a szakma több nagynevű lemezlovasát. Danny Howles és a Deep Dish a "jővő hősének" nevezte Luke-ot a DJ Mag Top100-as különszámában. Sasha pedig meghívta minden egyes amerikai Involver CD release partijának Warm Up Dj-jének, aminél nagyon elimserést nem is várhat egy lemezlovas.

Luke azt elmúlt néhány évben felhívta a figyelmét extrém módon fordított és műfajokat keresztező studiómukáival. A dub housetől a melodikus progressive hangzásig a táczenei spectrum széles rétege játszotta. Sashától Moralesenát a Plump DJs-ig mindenki játszotta produkcióit. Pete Tong számos Luke Fair produkciót bemutattott híres BBC 1-es Essential Selection című műsorában.

Club New Night Tiszakékcske December 3.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó