Pulzar

Partyajánló

Mr. Fabric comes to Budapest @ New Orleans Music Club

Fellépők
Dátum 2005-10-26
Helyszín New Orleans Music Club
Stílus Progressive House, House, Minimal
Mr. Fabric comes to BudapestTerry Francis, Pöli, Dave van N, PolymorphinNew Orleans Music Club

Mr. Fabric comes to Budapest @ New Orleans Music Club

Terry Francis, Pöli, Dave van N, Polymorphin
a

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2010-11-06] Tirpa exclusive lemezbemutató koncert
  @ New Orleans Music Club

  TIRPA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT! (feat. AZA, Dopeman, Kicsi Dope, Galambos Dorina) Magyarország riadó! Fain lemezhez, bombajó bemutató dukál. Exkluzív produkciót láthat a nagyérdemű november 6-án szombaton Budapest egyik legpatinásabb szórakozóhelyén. Tirpa az össze közreműködőt, élő zenészeket, dj-t (Kwest) és Galambos Dorinát is elhívta a New Orleans Music Club-ba (VI. kerület, Lovag u. 5.), ahol 22:30-as kezdéssel indul a zenei őrület a H.A.V. album bemutatása jegyében. Nincs mellébeszélés: a brigád kiemelt műsorral érkezik, s valószínűleg ez lesz 2010. egyik legsúlyosabb magyar rap koncertje. Hogy miért érdemes eljönni? Mert Tirpa szövegeit kívülről fújja a közönség, a legjobb csajok mind karmolják a laza stílusát, s mert végre bizonyításra kerülhet, hogy prémium körülmények között is tökéletesen működik Dopeman felfedezettjének 'rapertoárja' a színpadon. Jegyeket elővételben a Goldlife Store-ban és a weboldalon egyaránt 990 Ft-ért lehet kapni, a helyszínen pedig 1490 Ft-ért. Ez a buli a kihagyhatatlan kategória. Jegyelővétel: Goldlife Store 1061 Budapest Hajós utca 43. http://www.247goldlife.com/ 247goldlife@gmail.com
 • [2010-04-16] The First Hungarian Dancehall Queen Contest
  @ New Orleans Music Club

  A Hungarian Dancehall Queen Contest az év egyik legnagyobb dancehall eseménye és egyben az első ragga tánc megmozdulás Budapesten.
 • [2005-11-16] 3 éves a Pleasure Sound
  @ New Orleans Music Club

  A mögöttünk álló három évben számos alkalommal próbáltunk lehetőséget biztosítani az igény és az igényesség találkozására. Ezzel némiképp színesebbé téve hétköznapjaid. Idei zsúrunkra,(ami egyben a 2005-ös év utolsó "plezsörje" is) nem mindennapi vendég érkezik a ködös Manchesterből. Greg Vickers amellett, hogy Nic Fanculli és James Zabiela legjobb barátja, plussz a Tribal Gathering sorozat legújabb részének elkövetője, egy vérbeli "house arc" a szó legnemesebb értelmében. Az est felvezetését Moonline vállalta magára, aki ezúttal sem fog fukarkodni a hangulatkeltő elemekkel. A gyergyák elfújásáról és az ünnep méltó befejezéséről ismét Dave Van N gondoskodik majd.
 • [2005-11-11] the Debut & SYNTHETICnight
  @ New Orleans Music Club

  A nyári sikeres siófoki közös produkció után az őszi párzási időszakban a fővárosban is tanui lehetünk mi sül ki, ha két sikeres klubest összedugja, amilye van, és kerekít egy felhőtlen banzájt.
 • [2005-10-26] MADE INN UK - TERRY FRANCIS
  @ New Orleans Music Club

  A MADE INN UK sorozat célja, hogy kéthavonta egyszer olyan külföldi művészeket lásson vendégül, akik nemzetközi elismertségük révén, hazájuk zenei védjegyévé váltak. A MADE INN UK meghívottja, az a TERRY FRANCIS, aki a WIGGLE Records tulajdonosa és a világhírű FABRIC klub házigazda lemezlovasa.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó