Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Need4Sp33d - The Big Boss Theme @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 9.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Electronica, Electro, Electroclash, Nu Rave,
Drum and Bass, House, Progressive House, Drum and Bass,
Rock
Need4Sp33d - The Big Boss ThemeLegközelebbi Dirty Bass valamint Need 4 Speed bulik az Üllői úti klubban.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Need4Sp33d - The Big Boss Theme @ Kashmir, Budapest

Legközelebbi Dirty Bass valamint Need 4 Speed bulik az Üllői úti klubban.

Need4Sp33d - The Big Boss Theme

2005 Szeptember 9. Péntek

A szeptember 9-én megrendezésre kerül ő NFS bulin három vendég teszi tiszteletét: Bal a Bladerunnaz csapatból, valamint Reza+C, az Exile Soundz két tagja.

Bal a 'runnaz crew saját szervezés ű partijain idén olyan neves külföldi fellépők előtt játszhatott, mint például Dylan, Technical Itch, Fresh, Klute, Marcus Intalex, Bailey, Ink, Andy C, Tempe rd D és legutóbb a Fields of Joy 6.5 keretében D-Bridge és Stamina.

Reza és C majdnem tíz éve zenél és 2001 óta szervez saját bulikat Kecskeméten Exile Soundz néven. A sikeres partisorozatnak köszönhet ően a szcén a számos hazai képvisel ője tiszteletét tette már a Hí rös városban. Palotai például szinte törzsvendégnek számít.

A fiúk pár éve azonban úgy döntöttek, a f ővárosban is „szerencsét próbálnak“. A küldetés sikeres volt, hiszen saját műsoruk van a Tilos Rádióban (az Egy millió lépés Magyarországon péntek éjjelenként ha llható), BudapeESt „fed őnévvel“ partikat is szerveztek és egy –két Breakshit bulin is vendégeskedtek.

Reméljük, hogy a duó nemcsak a technoid fanoknak, hanem a jungle eés breakcore rajongóknak is kedveskedik majd egy-két trackkel.

A vendégeket követ ően szokás szerint Soundhunter és Vida Laca áll a lemezjátszók mögé. A Guerilla crew-t pedig ezúttal is Migu és Sickboy képviseli majd.

A belép ő, mint mindig 800HUF.


Bal (Bladerunnaz)
Reza (Exile soundz/Tilos rádió)
C (Exile soundz/Tilos rádió)
Soundhunter (Need4speed/Sound-o-phonics)
Sickboy (NightKore/Guerilla Crew)
Vida L (Tilos Rádió, Need4speed)
Migu (Black Hoe, Guerilla Crew)

Helyszín : BP.Ülloi út 51 Kashmir underground
Belépõ : 800HUF
Info : 70-315-7701
Web : www.dirtybass.hu , www.kashmirclub.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Kollektíva

    Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Kapcsolódó cikkek

  • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

    A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
  • A Nu-Disco Forradalom hajnala Magyarországon

    A pökhendien elegáns és egyben dinamikus nu-disco darabok az utóbbi években egyre dominánsabb szerepet töltenek be a zenei térképen; a hangzás a nemzetközi térnyerést követően mára kibontakozóban van Magyarországon is.
  • TMX interjú

    A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó