Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Experience Night @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 3.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus House, House
Experience NightSzeptember 3.-án ismét Experience. Az immáron 3. születésnapját ünneplő partyarcok.hu által szervezett bulin ezúttal a rezidenseké a főszerep. Ha az Experience több mint két éves múltjára visszatekintünk, rengeteg honi és külföldi lemezlovas fordult meg a partyn, öregbítve ezzel a sorozat hírnevét. Paul Mac, Dejan Milicevic, Thomas Krome, Patrik Skoog, Eric Sneo, Felipe, Johan Bacto, Paco Osuna, Mark Broom, Jay Cortez, NewL és Behnam is részese volt annak a sztorinak, amit Experience-nek nevezünk. Természetesen itt az idő, hogy a Rezidensek is teret kapjanak, ezért a buli ezen állomásán Benzol, Freezer és Deeroy kapja a főszerepet.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Experience Night @ Kashmir, Budapest

Szeptember 3.-án ismét Experience. Az immáron 3. születésnapját ünneplő partyarcok.hu által szervezett bulin ezúttal a rezidenseké a főszerep. Ha az Experience több mint két éves múltjára visszatekintünk, rengeteg honi és külföldi lemezlovas fordult meg a partyn, öregbítve ezzel a sorozat hírnevét. Paul Mac, Dejan Milicevic, Thomas Krome, Patrik Skoog, Eric Sneo, Felipe, Johan Bacto, Paco Osuna, Mark Broom, Jay Cortez, NewL és Behnam is részese volt annak a sztorinak, amit Experience-nek nevezünk. Természetesen itt az idő, hogy a Rezidensek is teret kapjanak, ezért a buli ezen állomásán Benzol, Freezer és Deeroy kapja a főszerepet.

Freezer az elejétől kezdve az Experience party-k rezidense. A nagykanizsai fiatalember a keményebb svéd ritmusok híve és három lemezjátszóról pörgeti a fekete korongokat, s immáron a saját szerzeményeket is. Benzol a mai fiatal lemezlovasok egy legtehetségesebbike. Az Experience mellett a Psystem Error bulik rezidensévé is avanzsált. Produceri tevékenysége is teret nyert az utóbbi időben, felkerült egy-egy szerzeménye mindkét Hungarian Techno Only - a csak magyar zenéket egybegyűjtő freee magazin mellékletre -, és Steve-vel jegyzik a magyar Mayday himnusz, U make the rules egyik remixét is. Deeroy a partyarcok.hu főszerkesztője és az Experience szellemi atyja. Két éve kezdett lemezlovaskodni és egyre több a felkérése, ezért aki sűrűn látogatja a Kashmir Undergroundot, annak ismerős lehet Deeroy neve és tribalos, groovy-s szettje. Ő is egyre többet kacérkodik a producerkedéssel, többek között a party-n fellépő Roland O'slide-al is jegyeznek több közös tracket.

 

A fenti mondattal el is jutottunk a buli többi fellépőjéhez, akik mindannyian közeli kapcsolatban állnak az Experience-vel, hol fellépőként, hol barátként, hol pedig a háttérben munkálkodva. Itt lesz például Boncsair, akit a hozzáértők már ismerhetnek az NGoHT partykról mint Nilux, de ezen alteregója a lágyabb vonalat képviseli. Fellép még Nils, egy 16 éves ifjú tehetség és a Robotones party-k házigazdája. Ő fiatal kora ellenére máris három lemezjátszón bűvöli a lemezeket. Jelen lesz még Roland O'Slide, aki a Nozoke tagjaként már bizonyított Experiencen mint Live Act, de ezen a partyn egyedül áll oda a kontrollerek elé, s pörget még Anthony B is, akire élete első fellépésén a warm up szerep jutott.

 

A megújult és megnagyobbított kisteremben ismételten a keményebb ütemeké lesz a főszerep. Az NGoHT népszerű rezidensei: Killswich, Nilux, Morison és Reset mellett, a Robotones másik házigazdája SveTec pörgeti a hard techno muzsikákat.

 

Végszóként még annyit, hogy mindenkit szeretettel várunk a megújult, átépített Kashmir Underground falai közé 2005. szeptember 3.-án, hogy együtt partizzunk kedvenc közönségünkkel!

 

Experience - Resident Night :: 2005. Szeptember 03. : Kashmir Underground :: Bp. IX. Üllői Út 51. :: Line up: Benzol, Freezer, Deeroy, Boncsair, Nils, Roland O'slide - Live, Warm Up: Anthony B :: Kisterem: Killswitch, Nilux, Morison, Reset, SveTec :: Start: 21:00 :: Belépő: 1500 HUF :: Info: www.partyarcok.hu , www.ngoht.hu , http:/​/​freezer.partyarcok.hu 0670 3186902 ::

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó