Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Carl Kennedy @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-07-15
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Progressive House, House
Carl KennedyEljött végre a várva-várt pillanat: a budapesti forró nyári éjszakákból eddig hiányzó színfolt, a Citadella Garden kitárja kapuit és újra várja a partizók seregét a város tetején.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Carl Kennedy @ Citadella, Budapest

Eljött végre a várva-várt pillanat: a budapesti forró nyári éjszakákból eddig hiányzó színfolt, a Citadella Garden kitárja kapuit és újra várja a partizók seregét a város tetején.

Messze a leghangulatosabb fővárosi helyszínen ilyen-olyan okokból tolódott július közepére a nyítás, de a felhozatal mindenkit kárpótol: a tavalyi leghangulatosabb estet dobják be a szervezők elsőre, hiszen Carl Kennedy 2004-es fellépése sokaknak a mai napig intenzív élmény.

A SYNTHETICspecial partin legutóbb a szakadó eső ellenére is forró hangulatban telt el az éjszaka. Ezúttal a Centro-Fly színeiben hozzánk látogató Carl már nagyon várja a Garden nyitót, hiszen tavalyi fellépéséről még emlékszik a lenyűgöző panorámával megáldott klubra és a hihetetlenül feltüzelt közönségre. A rossz időtől azonban most több okból sem kell tartani: 1. a Garden teljesen fedett; 2. péntekre olyan meleg lesz, hogy Vissy Károly is akkor megy nyaralni.

Csatlakozz hát Te is a Muzzaikhoz, Soneec-hoz, Mannel-hez és Aromatic-hoz, na meg persze az újra speckó nyári szettel készülő Carl Kennedyhez, most pénteken!

2005. július 15.

Citadella GARDEN – Gellért-hegy

CARL KENNEDY (NEW YORK, USA),

Muzzaik (Monsoon Management),

Soneec (Monsoon Management),

Mannel (SYNTHETICnight),

Aromatic (SYNTHETICnight)

Jegyár: 1500 Ft – csak helyszínenAjánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó