Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ablak-A-Dubra - Crimson @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. június 22.
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus Tech-house, Minimal, House, Dance,
Trance, Electro-house, House
Ablak-A-Dubra - CrimsonÚj helyszínnel és friss erővel jelentkezik a Chi gárda idén nyáron, június 8-tól veszi kezdetét a túra, mely minden szerdán a Hajógyári Szigetről indul és ki tudja hol ér véget…Dokkoló, Budapest,

Ablak-A-Dubra - Crimson @ Dokkoló, Budapest

Új helyszínnel és friss erővel jelentkezik a Chi gárda idén nyáron, június 8-tól veszi kezdetét a túra, mely minden szerdán a Hajógyári Szigetről indul és ki tudja hol ér véget…



Chi-Recordings presents:
Ablak-A-Dubra
Ali Schwarz / Tiefschwarz (Fine Music, Berlin – Germany)
2005. június 8. (szerda)
Hajógyári Sziget., Budapest

Fellépõk: Tiefschwarz (Germany), DJ Naga, FCB
Belépõ: nincsen, a helyszín ingyenes!
Infoline: 06306458513 / richi@chi-recordings.com

A Tiefschwarz projekt megalakulását a létrehozó két testvér, név szerint Ali és Basti Schwarz 1990-re teszi, amikor is a zene iránti szenvedélyük kibontakozásaként olyan stuttgarti helyeken kezdtek el zenélni, mint az „ON-U“ (1990 – 1993) és a „Red Dog“ (1993 – 1997). Tiefschwarz-ként viszont csak 1995-ben kezdtek el munkálkodni Peter Hoff producerrel együtt. A közös munka során elkészült remixek 1998-ban jelentek meg a Benztown-nál és a Wave Music-nál (NY) „Music” néven. A single sikere motiválta őket első albumuk elkészítésére, a „Ral 9005“ néven megjelent album a Four Records-tól került ki 2000-ben.
2002-ben jelentkezett Ali és Basti következő albuma, mely a „A Little Help For Your Friends“ címet kapta. Ettől kezdve felfele ível a karrierjük, mind a ketten azóta is folyamatosan turnéznak. A Berlin-London-Párizs tengelyen kívül fellépnek még dj szettjeikkel Európa szerte több helyszínen, Ausztráliában, Új-Zélandon, Amerikában, Braziliában, Dél-Afrikában, sőt Oroszországban is, ezek a fellépések nagyban hozzájárultak és járulnak mai napig a nemzetközi ismertségükhöz és sikerükhöz.
A megszámolhatatlan sok fellépés mellett arra is van idejük, hogy rezidenskedjenek a frankfurti Robert Johnson-ban, a Kingsclub-ban Stuttgartban, a londoni Fabrik-ban, valamint a berlini F.U.N-ban. Az utolsó két évben berlini stúdiójukba visszavonulva mixeket készítenek - DJ Hell, Spektrum, The Rapture, Mocky, Lost ’N Alive, Trüby Trio, Phonique, Chicks On Speed, Isolee, Minimal Compact, Music For Freaks, Micatone, Cassius, Lopazz, Unit 4, Kelis –, hogy csak pár nevet említsünk a listájukról. A tavalyi év elején megjelent „Blow“ nevű számuk, októberben pedig megérkezett a várva várt dupla album: a „Misch Masch“.

Június 15.

Dj Mick

1995-ben ismerkedik meg az elektronikus zenével és jár először olyan partyn, ez oda vezet, hogy később a "pult másik oldalán" is ki szeretné magát próbálni, ezért 98-ban megveszi első lemezjátszóit, és megismerkedik a lemezlovasság technikai oldalával. Ezután különböző baráti összejöveteleken zenél, az első komoly lehetőséget 2002-ben kapja, amikor is a tiszakécskei Club New Nightban lép fel. Később olyan klubesteken lép fel, mint a Debut, az Ablak-a-Dubra, a Hyperspace, vagy az Easy beats, és ezeken a partykon olyan hazai és külföldi előadókkal játszik együtt mint Chriss, Naga, Beta, illetve James Holden, Dave Seaman, Dean Coleman.
Zenei stílusa igen eklektikus: deep house, tech-house, techno - szinte bármit és akármit lejátszik, ha az adott zene hangulata megfogja, és ha az adott pillanat a tánctéren azt kívánja. Szakmai ambíciói: a jövőben szeretne minél színvonalasabb rendezvényeken játszani, és zenei stílusát minél több emberrel megismertetni és megszerettetni.
Dj Mick (easybeats) az Ablak a Dubra nyári vendégeként június 15-én lép színpadra Beta (a.b.solute) és Dj Naga társaságában.

Június 22.

Crimson (ikz)

A székesfehérvári dj lemezjátszó-mániája Naga 1998-as, Homework című mixtape-jének megjelenése óta diagnosztizálható teljes bizonyossággal. A komótosan induló kaland nagyjából három éve kapott nagyobb lendületet: társával, Chrom-al (a.k.a. Torquemada) megalakítja az ikz nevű pszeudó stúdiót, függetlenfilmeknek szab fazont szürreális minimixeivel, olyan sorozatokon bukkan fel mint a Cökxpon Ambient, Ablak-a-Dubra, Showdown, Wake Up!… multistílusú, de a romantikusan romlott, melankólikusan neurotikus darabok előnyben és többségben, játékában disco, swing, dub és dark elemek mutálódnak sajátos egésszé, leginkább a warm-up és levezető szerepkört favorizálja…

Név: Crimson
Rezidencia: ikz
Web: ikz.hu
Stílus: dub, nujazz, minimal
Respekt: Wighnomy Bros, The Cure, Compost,
Bauhaus, Bucci, Genesis P.Orridge, Luciano…

Június 29.

Elite Force (Lot49, Kingsize, TCR)


Shack az Elite Force projectjét 1996 környékén indította, és saját Fused&Bruised nevű kiadójánál jöttek ki először ilyen néven zenéi. Pár toplistás kiadvány után, már járta is a világot lemezeivel, illetve Lunatic Calm nevű zenekarával. A koszos, acid hangzásvilággal kevert breakbeatjei között egyre több áthallást fedezhetünk fel, megjelennek a tech-house jegyek, bejönnek a képbe a perkák, és mindezt megfűszerezve a tipikusan Elite Force-os funkos basszusokkal, máris ott vagyunk, hogy nem kisebb labeleknél jönnek ki zenéi, mint a Kingsize, a Whole9Yards (Meat Katie kiadója volt, RIP!), TCR vagy Fat. Emellett Amerikában Lunatic Calm projectjük éri el a nagyobb sikereket, hisz az egy sokkal zenekarszerűbb felállás, és mint tudjuk, a tengerentúlon ez nem túl negatív tulajdonság. Zenéiket sorra használják fel hollywoodi produkciókban, melyek közül talán a legismertebbek a Mátrix, a Charlie angyalai, illetve a Mortal kombat. 2001-ben a bárdos Hús Kati leszerződtette kiadójához a W9Y-hoz, melynek a 18-as számú kiadványán jött ki Shack Gasoline Alley című slágere. És mondhatjuk, hogy sláger lett, hiszen Laurent Garnier-től Anthony Pappa-ig, a papagály Boy George-tól az Orbital-ig mindenki pörgette a lemezt, és a meg sem állt a DJMag toplistájának első helyéig. Azóta újabb maxik, remixfelkérések, DJ-fellépések, kollaborációk töltik ki a csávó szabad óráit.
Eddig valahogy mindig az jött le, hogy két rezidense van a Chi rendezvényeknek, a Naga, meg a Feldarabolt. De lassan be kell ismernünk, hogy eddig csak rosszul kommunikáltuk eme tényt és immár sokadszor csatlakozik köreinkhez Albion legsúlyosabb üvöltéseiről híres metáldídzséje, a rock’n’roll császár: Elite Force…ez alkalommal június 29-én a Hajógyári Szigeten. Gyertek és üvöltsetek ti is…

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó