Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ablak-A-Dubra - Mick @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. június 15.
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus Minimal, Tech-house, Breakbeat, Tech-house,
House
Ablak-A-Dubra - MickÚj helyszínnel és friss erővel jelentkezik a Chi gárda 2005 nyárán, június 8-tól veszi kezdetét a túra, mely minden szerdán a Hajógyári Szigetről indul és ki tudja hol ér véget…Dokkoló, Budapest,

Ablak-A-Dubra - Mick @ Dokkoló, Budapest

Új helyszínnel és friss erővel jelentkezik a Chi gárda 2005 nyárán, június 8-tól veszi kezdetét a túra, mely minden szerdán a Hajógyári Szigetről indul és ki tudja hol ér véget…


Június 15.

Dj Mick

1995-ben ismerkedik meg az elektronikus zenével és jár először olyan partyn, ez oda vezet, hogy később a "pult másik oldalán" is ki szeretné magát próbálni, ezért 98-ban megveszi első lemezjátszóit, és megismerkedik a lemezlovasság technikai oldalával. Ezután különböző baráti összejöveteleken zenél, az első komoly lehetőséget 2002-ben kapja, amikor is a tiszakécskei Club New Nightban lép fel. Később olyan klubesteken lép fel, mint a Debut, az Ablak-a-Dubra, a Hyperspace, vagy az Easy beats, és ezeken a partykon olyan hazai és külföldi előadókkal játszik együtt mint Chriss, Naga, Beta, illetve James Holden, Dave Seaman, Dean Coleman.
Zenei stílusa igen eklektikus: deep house, tech-house, techno - szinte bármit és akármit lejátszik, ha az adott zene hangulata megfogja, és ha az adott pillanat a tánctéren azt kívánja. Szakmai ambíciói: a jövőben szeretne minél színvonalasabb rendezvényeken játszani, és zenei stílusát minél több emberrel megismertetni és megszerettetni.
Dj Mick (easybeats) az Ablak a Dubra nyári vendégeként június 15-én lép színpadra Beta (a.b.solute) és Dj Naga társaságában.




Ajánlott lemezek

  • Dirt Crew€“ Raw

    A két tagból álló formáció dupla korongja a napokban kerül a boltok polcaira. Az első lemez kizárólag saját felvételeket tartalmaz, míg a második a duó legjobb remixeit tartalmazza. A második korongon sorakozó nevek névsora igen impozáns hiszen olyan nevektől sorakoztatja fel a duó remixeit mint Jimpster, 2020 Soundsystem, Marc Romboy, Stb..

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó