Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Henry Chow @ Alcatraz, Kiskunmajsa

Fellépők
Dátum 2005. január 15.
Helyszín Alcatraz, Kiskunmajsa, Ötfa 4/D
Stílus Techno, Acid, Dance, Techno,
Minimal, Electronica
Henry ChowRendkívül sikeres esztendőt tudhat maga mögött a kiskunmajsai Club Alcatraz. A klub havonta megrendezett techno-partijain olyan nemzetközi hírességeket látott vendégül, mint Marco Carola, Tonio, Chris Liebing, Valentino Kanzyani, Danilo Vigorito, vagy éppen DJ Rush.Alcatraz, Kiskunmajsa, Ötfa 4/D

Henry Chow @ Alcatraz, Kiskunmajsa

Rendkívül sikeres esztendőt tudhat maga mögött a kiskunmajsai Club Alcatraz. A klub havonta megrendezett techno-partijain olyan nemzetközi hírességeket látott vendégül, mint Marco Carola, Tonio, Chris Liebing, Valentino Kanzyani, Danilo Vigorito, vagy éppen DJ Rush.

Nem csoda tehát, hogy sokan az új vidéki techno-fellegvárat látják a dél-magyarországi szuperklubban.

Az újévben sem szándékozik alább adni a klub, és az ’évnyitón’ rögtön egy Magyarországon még sosem látott lemezlovas, 2005 nagy nemzetközi ígérete, Henry Chow (Zenit – USA) fogja pörgetni a lemezeket. A kínai származású, de a texasi Houston-ban élő fiatalember tehetségét mi sem jelzi jobban, hogy első lemezei rögtön két elitkiadónál, a Marco Carola által vezetett Zenit-nél, illetve Stanny Franssen Genetic-jénél jelentek meg, illetve olyan kiadóktól vannak felkérései, mint a Recycled Loops, vagy a Supreme Entertainment. Jelenleg második európai turnéját abszolválja, s ennek keretében látogat majd a Club Alcatraz falai közé is.

A messziről jött vendég mellett természetesen a hazai vonal kiválóságai sem maradhatnak el, jelen esetben a rezidens Just-Inn, a Titan International háza tájáról Henry Collins és Behnam, s végül, de nem utolsósorban NewL a FREEE Magazintól.

Entry: 1500 HUF
Bővebb info a www.clubalcatraz.hu weboldalon.

Ajánlott lemezek

  • Fabriclive 21.

    Meat Katie, a breakbeat egyik legelismertebb figurája miközben új albumát készíti, szakított egy kis idõt, hogy elkészítse a nagyszerû Fabriclive sorozat 21.-ik részét, melyen bemutatja többek közöt Lee Coombs, Atomic Hooligan, vagy épp a legutóbb nálunk járt, Force Mass Motion legújabb szerzeményeit.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó