Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 800 Ft

Partyajánló

Elite Force @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2004. december 11.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Tech-house, Techno, Electro
Elite ForceEddig valahogy mindig az jött le, hogy két rezidense van a Chi rendezvényeknek, a Naga, meg a Feldarabolt. De lassan be kell ismernünk, hogy eddig csak rosszul kommunikáltuk eme tényt és immár sokadszor csatlakozik köreinkhez Albion legsúlyosabb üvöltéseiről híres metáldidzséje, a rock'n'roll császár: Elite Force.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: logiszcicus
összes résztvevő megtekintése

Elite Force @ A38, Budapest

Eddig valahogy mindig az jött le, hogy két rezidense van a Chi rendezvényeknek, a Naga, meg a Feldarabolt. De lassan be kell ismernünk, hogy eddig csak rosszul kommunikáltuk eme tényt és immár sokadszor csatlakozik köreinkhez Albion legsúlyosabb üvöltéseiről híres metáldidzséje, a rock'n'roll császár: Elite Force.

És hogy méltán pörgeti lemezeit már ötödször AAD-n,
azt mi sem bizonyítja jobban, mint azok az emlékezetes mulatságok,
amikor majdnem felborítottuk a StTropez-t, esőtáncot jartunk a WestBalkan-ban,
üvöltöttünk az A38-on, léggitároztunk a MokkaCuka-ban, vagy pogóztunk a
Hegyalja fesztivál szinpadán. Sz'al az aktualis AAD Special-on ismét bővülhet a sor,
talán egy Artemovszk bemozgatással?

Fellépők:
> ELITE FORCE (UK - Lot49, Kingsize, TCR)
> DJ Naga (Chi)
> Fine Cut Bodies (Chi)
> Amb DJset (Chi)

Dátum: 2004. december 11. - 21h (szombat)
Helyszín: A38 hajó, Pázmány Péter rakpart, Budapest
Belépő: 1800HUF (elovetelben: 1400HUF / tagsagival: 1200HUF)
Infoline: 06306458513 / richi@chi-recordings.com

Elite Force (Lot49, Kingsize, TCR)

Shack az Elite Force projectjét 1996 környékén indította, és saját Fused&Bruised nevű kiadójánál jöttek ki először ilyen néven zenéi. Pár toplistás kiadvány után, már járta is a világot lemezeivel, illetve Lunatic Calm nevű zenekarával. A koszos, acid hangzásvilággal kevert breakbeatjei között egyre több áthallást fedezhetünk fel, megjelennek a tech-house jegyek, bejönnek a képbe a perkák, és mindezt megfűszerezve a tipikusan Elite Force-os funkos basszusokkal, máris ott vagyunk, hogy nem kisebb labeleknél jönnek ki zenéi, mint a Kingsize, a Whole9Yards (Meat Katie kiadója volt, RIP!), TCR vagy Fat. Emellett Amerikában Lunatic Calm projectjük éri el a nagyobb sikereket, hisz az egy sokkal zenekarszerűbb felállás, és mint tudjuk, a tengerentúlon ez nem túl negatív tulajdonság. Zenéiket sorra használják fel hollywoodi produkciókban, melyek közül talán a legismertebbek a Mátrix, a Charlie angyalai, illetve a Mortal kombat. 2001-ben a bárdos Hús Kati leszerződtette kiadójához a W9Y-hoz, melynek a 18-as számú kiadványán jött ki Shack Gasoline Alley című slágere. És mondhatjuk, hogy sláger lett, hiszen Laurent Garnier-től Anthony Pappa-ig, a papagály Boy George-tól az Orbital-ig mindenki pörgette a lemezt, és a meg sem állt a DJMag toplistájának első helyéig. Azóta újabb maxik, remixfelkérések, DJ-fellépések, kollaborációk töltik ki a csávó szabad óráit, tavaly kijött első önálló albuma a W9Y-nál, de már készül Meat Katie-vel közös nagylemezük, ami a Lot49-nél fog napvilágot látni jövő év folyamán.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó